Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

powered by Agones.gr (live scores)

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Λεβαδειακός-Πανθρακικός 2-0



Σημαντικό βήμα για την παραμονή του έκανε ο Λεβαδειακός με τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του. Οι Βοιωτοί επικράτησαν άνετα του ουραγού Πανθρακικού (2-0) και συνεχίζουν την προσπάθεια τους για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Καλύτερη σε όλο το παιχνίδι η ομάδα του Φαράντου, μπορούσε περισσότερα γκολ.Ο Λεβαδειακός μπήκε δυνατά και στο πρώτο τέταρτο οι Σόλα, Μαρτορέλ επωφελήθηκαν της αμυντικής αδράνειας των Θρακιωτών. Ωστόσο, οι προσπάθειες τους δεν κατέληξαν γκολ.Αφού συνέχισε να πιέζει η ομάδα του Φαράντου δικαιώθηκε εν τέλει στο 42’. Ο Κόλτζος βγήκε μόνος από αριστερά, είδε τον Αμπουμπακαρί στο πέναλτι και του...πρόσφερε στο πιάτο το γκολ, με τον δανεικό- από τον ΠΑΟΚ-μέσο να μη χάνει την ευκαιρία για το 1-0.Οι γηπεδούχοι ήθελαν το γκολ που θα τους «κλείδωνε» το τρίποντο και έφθασαν σ’ αυτή χάρη σε γκολ του Ναπολεόνι στο 60’. Είχε προηγηθεί δοκάρι του Γκονζάλες στο 53’, αλλά η προσπάθεια των Βοιωτών δικαιώθηκε εν τέλει.Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λεβαδειακός:

Λόπεθ Βαλιέχο , Φερνάντο Μασάδο, Φεντερίκο Μαρτορέλ, Θανάσης Μουλόπουλος (70' Δημήτρης Χαλούλος), Γιώργος Κόλτζος, Γιώργος Μπάρκογλου, Μοχαμάν Αμπουμπακαρί, Γιώργος Ζησόπουλος, Μαρσέλο Γκονζάλες, Στέφανο Ναπολεόνι (81' Φελίπε Σερτζίνιο), Κίκε Σόλα (65' Στέλιος Βασιλείου)

Πανθρακικός:

Σπύρος Βρονταράς, Σπύρος Ματεντζίδης, Θόδωρος Παπαδόπουλος, Ζέλικο Τζόκιτς, Ροντρίγκες Μαρσέλο, Μπερτράν Ρομπέρ, Γιάννης Κανωτίδης (62' Χουάν Μουνάφο), Μανουέλ Λόπες, Ανέστης Αργυρίου, Φώτης Παπουλής (68' Περικλής Μπουσινάκης), Βλάσης Καζάκης



Xristoforos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

topetalotwnepishmwn@yahoo.gr

Στέιλτε μας τα δικά σας μυνήματα και προτάσεις

free counters