Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

powered by Agones.gr (live scores)

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

«Διαβολική» πρόκριση. Η Γιουνάιτεντ… σκόρπισε 4-0 τη Μίλαν !



Την πρόκριση στους «οκτώ» του Τσάμπιονς Λιγκ πανηγύρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία όντας ανώτερη από την Μίλαν, πήρε τη νίκη και στην Αγγλία με το εμφατικό 4-0.
Έτσι λοιπόν, οι «κόκκινοι διάβολοι» μετά το 3-2 στο Μιλάνο, διπλασίασαν σήμερα τις νίκες τους και με την εκπληκτική τους εμφάνιση δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Πρωταγωνιστής και σε αυτό το ματς της ομάδας του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήταν ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος πέτυχε τα δύο από τα τέσσερα τέρματα της βραδιάς. Το τρίτο γκολ σημείωσε ο Παρκ, ενώ το…κερασάκι έβαλε ο Φλέτσερ στο 87’.
Καθάρισε ο… συνήθης ύποπτος
Η Γιουνάιτεντ ξεκίνησε αποφασισμένη να τελειώσει την πρόκριση γρήγορα και αυτό φάνηκε από τις δύο φάσεις που δημιούργησε μέσα στα πρώτα δέκα λεπτά. Η πρώτη ήταν με τον Ρούνεϊ, το σουτ του οποίου έφυγε άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Νέβιλ. Η Μίλαν προσπάθησε να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων και στο 8’ έχασε μία εξαιρετική ευκαιρία, όταν από εκτέλεση φάουλ του Πίρλο, οι αμυντικοί δεν έδιωξαν σωστά και ο Ροναλντίνιο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι.Η φάση όμως αυτή φαίνεται πως… θύμωσε τον «εκτελεστή» Ρούνεϊ, ο οποίος στο 13’ ύστερα από εξαιρετική σέντρα του Νέβιλ, πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και έκανε το 1-0 με άψογο στυλ. Το γκολ αυτό «πάγωσε» τους Μιλανέζους, οι οποίοι πλέον χρειάζονταν τουλάχιστον τρία γκολ για να προκριθούν.Στο δεύτερο ημίχρονο η Μάντσεστερ ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς ο Ρούνεϊ στο 47’ έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα της Μίλαν και ουσιαστικά «καθάρισε» και τυπικά την πρόκριση για τους Βρετανούς. Οι Ιταλοί προσπάθησαν πάντως να αντιδράσουν και στο 54’ έχασαν μία καλή ευκαιρία, όταν από ωραία σέντρα από δεξιά, ο Χούντελαρ πήρε την κεφαλιά, αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η Μάντσεστερ όμως ήταν πιο αποτελεσματική στην επίθεση και στο 59’ έκανε και το 3-0.
Από το σημείο αυτό και μετά το παιχνίδι έχασε πλέον το ενδιαφέρον του, με αποτέλεσμα και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να κάνουν συντήρηση δυνάμεων για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί. Ωστόσο, ο Φλέτσερ που είχε καλή παρουσία σήμερα, στο 89’ έβαλε το… κερασάκι στον θρίαμβο της ομάδας του, καθώς μετά από εξαιρετική σέντρα του Παρκ από δεξιά με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Αμπιάτι και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.                                                                                                                                   George

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

topetalotwnepishmwn@yahoo.gr

Στέιλτε μας τα δικά σας μυνήματα και προτάσεις

free counters