Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

powered by Agones.gr (live scores)

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

ΤΟ ΣΦΥΞΙΜΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΑΕΚ...!

Η ομάδα που «γέννησε» το επιθετικό ποδόσφαιρο. Που ανατρέχεις στο παρελθόν και... χαζεύεις τα επιθετικά της κατορθώματα. Η ΑΕΚ των καιρών έχει χάσει την επιθετική της αίγλη. Έχει χάσει μέρος της δύναμή της και είναι και αυτός ένας βασικός λόγος που το ποδόσφαιρό της δεν συγκινεί. Η ΑΕΚ η οποία κρατάει το ρεκόρ με τους περισσότερους σκόρερ στην ιστορία της Α' Εθνικής και της Superleague με διαφορά μάλιστα οκτώ ποδοσφαιριστών, από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, φέτος και ως την 24η αγωνιστική δεν έχει ούτε έναν παίκτη της στην πρώτη 5άδα των σκόρερ! Μόνο ο Νάτσο Σκόκο δείχνει «ζεστός» και κρατά τη... σημαία. Ο Αργεντινός έχει σημειώσει ως τώρα 7 γκολ στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 9η θέση του σχετικού πίνακα μαζί με τους Αναστασάκο, Μπάλαμπαν, Ίβιτς, Βιεϊρίνια και Περόνε.
Όταν η ιστορία γράφει πως από τα 50 χρόνια της ιστορίας του ελληνικού πρωταθλήματος, στα 20 ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ φορούσε την κιτρινόμαυρη φανέλα, κοιτάς σήμερα τα στατιστικά... απορείς και αναπολείς. Στο παρελθόν ο Κώστας Νεστορίδης έχει βγει 4 φορές πρώτος σκόρερ, ακολουθούν ο Θωμάς Μαύρος κερδίζοντας 3 φορές  το «χρυσό παπούτσι», ο Μίμης Παπαϊωάννου (2 φορές), ο Βασίλης Δημητριάδης (2 φορές) και από μία οι Γιώργος Δέδες, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Χένρικ Νίλσεν, Αλέξης Αλεξανδρής, Βασίλης Τσιάρτας, Ντέμης Νικολαΐδης, Νίκος Λυμπερόπουλος. Πρόσφατα στην «παρέα» αυτών προστέθηκε ο Ισμαέλ Μπλάνκο που αναδείχθηκε τα δύο τελευταία χρόνια πρώτος στον πίνακα των killer,που διανύει μια πολύ μέτρια χρονιά φέτος. Eίναι χαρακτηριστικό ότι οι πρώτοι σκόρερ της ΑΕΚ έχουν σημειώσει, στα 50 χρόνια του Ελληνικού πρωταθλήματος, 488 γκολ έναντι 295 των παικτών του Παναθηναϊκού και 254 του Ολυμπιακού.
Κοιτώντας πάντως την εξαιρετική μέχρι τώρα πορεία του Σίσσε,διπιστώνουμε πως δεν έχει αντίπαλο και μοιάζει να είναι ασταμάτητος!Και έχει κλείσει στόματα όλων αυτών, βάζοντας και τον εαυτό μου μέσα,που κοίταζαν με μισό μάτι το φετινό deal του Γάλλου striker με τον Παναθηναϊκό.Επίσης μια πολύ καλή χρονια έχει κάνει Κώστας Μήτρογλου αλλά και ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ του Αστέρα.
 

    thanasis

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστός

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

topetalotwnepishmwn@yahoo.gr

Στέιλτε μας τα δικά σας μυνήματα και προτάσεις

free counters