Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

powered by Agones.gr (live scores)

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ

 
Καλοκαίρι 2009... και μια πολύ μεγάλη μεταγραφή κλείνει για τον Παναθηναικό.Ο Djibril Cisse φτάνει στο Ε.Βενιζέλος και πλήθος κόσμου είναι εκεί για να τον υποδεχτεί.Στις πρώτες του δηλώσεις ο γάλλος δεν διστάζει να ανεβάσει ψηλά τον πήχη για την μελλοντική εμφάνιση του στα γήπεδα της Ελλάδας.Δηλώνει εξ'αρχής ότι ήρθε στην Ελλάδα για να πάρει πρωτάθλημα με τον ΠΑΟ και θα κάνει ότι παιρνάει από το χέρι του για να το πραγματοποίσει. Επιπλέον εκφράζει με περίσεια σιγουριά ότι θέλει να πετύχει 20 με 25 γκολ.
  Η νέα σεζόν ξεκινά και ο Cisse δεν πατάει καλά μέσα στο γήπεδο.Το τέρμα του μοιάζει μικροσκοπικό και ο εκνευρισμός του μεγαλώνει παιχνίδι με παιχνίδι(αποκορύφωμα η κόκκινη κάρτα που δέχεται σε ευρωπαικό αγώνα).Τα πολυαναμενόμενα γκολ δεν έρχονται και οι πρώτες εκδηλωσεις αμφισβίτησης του δεν αργούν να έρθουν.Πέρα από τα πηγαδάκια των φιλάθλων και των δημοσιογράφων,έρχεται και δήλωση απο τον Ν.Θανόπουλο με την οποία δηλώνει πως είναι παράλογο να δίνεις ένα τόσο εξωφρενικό ποσό(20 εκατομύρια περίπου στοίχησε όλη η μεταγραφή του) για ένα παίκτη που στο παρελθόν είχε δύο πολύ σκληρούς τραυματισμούς. Παρ' όλα αυτά η διοίκιση του Παναθηναικού τον στηρίζει, ο κόσμος τον στηρίζει και το όνομα του γίνεται αγαπημένο σύνθημα στις τάξεις των πράσινων φιλάθλων.
  Μάρτιος 2010...Ο Djibril Cisse βρίσκεται στην 10αδα των κορυφαίων σκόρερ της ευρώπης,έχοντας πετύχει 20 γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα και 5 στο Europa League.Καλείται στην εθνική Γαλλίας και στις συνεντεύξεις του δεν ξεχνάει να αναφέρει σε πόσο καλή κατάσταση βρίσκεται ως ποδοσφαιριστής και πόσο καλά νιώθει στην Ελλάδα.
  Μετά από όλα αυτά φτάνω σε αυτό που λέει ο τίτλος του άρθρου,ο κόσμος του παναθηναικού και γενικά οι υποστηρικτές του δεν τον λατρεύουν σα θεό επείδη βάφει τα μαλλιά του ή για τις μεγάλες υποσχέσεις του,τον λατρεύει γιατί είναι απο τους λίγους που ξέρει καλά να κρατά τις υποσχέσεις του σαν σωστός επαγγελματίας.Μόνο τέτοιοι παίκτες αξίζουν να παίζουν στον Παναθηναικό...
                            
                                                                   elias

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

oci na to peneuto epidi eic pana8a..
ala ola osa egrapsec ein 8eika :) :$ FANH :P

Το πέταλο των επισήμων είπε...

:D s euxaristw pl;)

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

topetalotwnepishmwn@yahoo.gr

Στέιλτε μας τα δικά σας μυνήματα και προτάσεις

free counters