Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

powered by Agones.gr (live scores)

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Ξανά στην κορυφή που της αξίζει η «Βασίλισσα»




Με μία απίστευτη ανατροπή κόντρα στην Σεβίλλη, από την οποία βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τελικά τη νίκη με 3-2 και ανέβηκε και πάλι στην κορυφή της Πριμέρα.
Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τους Μαδριλένους, οι οποίοι βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 μόλις από το 10ο λεπτό από αυτογκόλ του Τσάμπι Αλόνσο. Το τέρμα αυτό αιφνδίασε τους γηπεδούχους, οι οποίοι σπατάλησαν ένα ολόκληρο ημίχρονο δημιουργώντας ελάχιστες ευκαιρίες. Στην επανάληψη τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα, καθώς ο Ντραγκουντίνοβιτς στο 52’ έκανε το 2-0 για την Σεβίλλη και «πάγωσε» τους οπαδούς της Ρεάλ.

Από το γκολ όμως αυτό και μετά και κυρίως μετά την είσοδο στο παιχνίδι των Γκούτι και Φαν Ντε Φαάρτ στο 54’, η «Βασίλισσα» ανέβασε στροφές και περιόρισε την Σεβίλλη στο μισό γήπεδο. Στο 60’ ευτύχησε μάλιστα να μειώσει σε 1-2 με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ στο 64’ ο Σέρχιο Ράμος έκανε το 2-2. Το γκολ της ισοφάρισης ανέβασε και άλλο την ψυχολογία των Μαδριλένων, οι οποίοι για τα επόμενα 15 λεπτά του ματς, ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι. «Εξαφάνισαν» ουσιαστικά την Σεβίλλη από το γήπεδο, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και είχαν τρία δοκάρια.


Τελικά η πίεση τους απέφερε καρπούς, καθώς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Φαν Ντε Φαάρτ από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και χάρισε μία σπουδαία νίκη στην ομάδα του. Αυτό ήταν το τρίτο γκολ του Ολλανδού στο πρωτάθλημα. 

Έτσι λοιπόν, η «Βασίλισσα» εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ισοπαλία της Μπαρτσελόνας στην έδρα της Αλμερία και την έφτασε στην πρώτη θέση με 62 βαθμούς. Μάλιστα, η σημερινή ημέρα ήταν ξεχωριστή για την Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς συμπλήρωσε τα 108 χρόνια ζωής.Τέλος να υπενθυμίσουμε οτι η«Βασίλισσα» είναι η μόνη ομάδα στην Ευρώπη που έχει το απόλυτο στη έδρα της με 13 νικες σε αντιστοιχα παιχνίδια στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου!!!

                                                                                                                                     George

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

topetalotwnepishmwn@yahoo.gr

Στέιλτε μας τα δικά σας μυνήματα και προτάσεις

free counters