Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

powered by Agones.gr (live scores)

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Άρης - Καβάλα


Άρης και Καβάλα ρίχνονται πρώτοι στη μάχη για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι «κίτρινοι» υποδέχονται σήμερα (17.00 Αlpha) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τους «αργοναύτες» στον πρώτο εκ των δύο ημιτελικών της εφετινής διοργάνωση.Οι αγώνες είναι διπλοί και η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης θ’ αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό ή τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα παραταχθεί ο Άρης στην αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο την Καβάλα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ύστερα από τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, οι «κίτρινοι» στρέφονται στο Κύπελλο και θέλουν να βάλουν γερές βάσεις πρόκρισης απ’ το πρώτο παιχνίδι, ώστε η ρεβάνς με τους «αργοναύτες»  να αποκτήσει τυπική σημασία.
Απο την άλλη οι φιλοξενούμενοι θα δείξουν μεγάλη προσοχή στην άμυνα και θα προσπαθήσουν να πετύχουν ένα γκολ, το οποίο θα τους δώσει το δικαίωμα να «παλέψουν» στην έδρα τους για το εισιτήριο της πρόκρισης.

Αρης: Σηφάκης, Φρασέρι, Ντέιλι, Πρίττας, Χαβίτο, Νέτο, Κόκε, Ρονάλντο, Κάλβο, Νασούτι, Αράνο, Γκαρσία, Κάμπορα, Τζόνσον, Μεριέμ, Κουλουχέρης, Βαγγέλη και Ναφτί

Καβάλα: Ιτάνζ, Παβίσεβιτς, Μουρ, Ντουγκλάο, Ντιέ, Ντικρόκ, Σιόντης, Ορούμα, Σμολάρεκ, Θεοδωρέλης, Γιάννου, Μαραγκός, Ονουάτσι, Κατεργιαννάκης, Ρινκόν, Οικονόμου, Σιόντης, Γκβοζντένοβιτς. 
                                                                                                                                                George

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

topetalotwnepishmwn@yahoo.gr

Στέιλτε μας τα δικά σας μυνήματα και προτάσεις

free counters