Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

powered by Agones.gr (live scores)

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Και τώρα ψηλά τα κεφάλια


Λογικό είναι να επικρατεί μια απογοήτευση στον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά και στην ίδια την ομάδα. Και οι δυο πλευρές ήθελαν πολύ τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά δεν τα κατάφεραν.Οι «πράσινοι» όμως εξακολουθούν να είναι το φαβορί για το νταμπλ, έχουν τρία παιχνίδια για το πρωτάθλημα και άλλα τόσα για το Κύπελλο αν καταφερουν να αποκλείσουν τον Πας Γιάννενα και να πάνε στον τελικό.Η απογοήτευση και ο εκνευρισμός που επικρατεί  είναι μεγάλος.Κάτι τέτοιο το διαπιστώσαμε και απο το σημερινό συμβάν στην προπόνηση του ΠΑΟ.Ο Κατσουράνης αφού δέχθηκε ένα δυνατό μαρκάρισμα από τον Χριστοδουλόπουλο στο «διπλό», αντέδρασε και τον κλώτσησε με τη σειρά του στην γάμπα.Το αποτέλεσμα ηταν να διωχθούν απο την προπόνηση της ομάδας.Με λίγα λόγια επικρατεί φαγομάρα στο στρατόπαιδο του Παναθηναϊκου.Τώρα όμως ο Παναθηναϊκος πρέπει να σηκώσει κεφάλι να δείξει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και να κερδίσει 2 απο τα 3 παιχνίδια που έχουν μείνει για να είναι και μαθηματικά πρωταθλητής.Επίσης θα ήθελα να αναφερθώ στον παράγοντα τυχη που έχει παίξει πολύ σημαντικο ρόλο και εχει επιρεάσει πολλά αποτελέσματα του Παναθηναϊκου φέτος και  θέλω να θέσω τα παρακάτω ερωτήματα:Πώς θα είχαν λήξει τα ντέρμπι με ΑΕΚ, Αρη, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό αν οι παίκτες του Παναθηναϊκού σημάδευαν δίχτυα και όχι δοκάρια; Τι θα είχε γίνει αν ο Σαριέγκι στο 1-1 με τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ δεν είχει βρει δοκάρι στις καθυστερήσεις του αγώνα;
Ερωτήματα που θα μείνουν αναπάντητα, αλλά αν οι πράσινοι στους παραπάνω αγώνες είχαν καταφέρει να πάρουν 6 βαθμούς, τότε η υπόθεση πρωτάθλημα θα είχε μαθηματικά τελειώσει.

                                                                                                                                                   George

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

eimaste polu atyxoi!

Ανώνυμος είπε...

eimaste ontos atyxoi. alla auta pou ekanan oi opadoi me tis eulogies ton foreon kai tis dioikisis einai aparadekta. telika den diaferoume distixos apo tous allous opos theloume na leme. kai distixos epikratei akoma koblexismos.

Ανώνυμος είπε...

toulaxiston den egeinan esxh!!kai oso na einai ntrbi to paixnidi polu entash.

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

topetalotwnepishmwn@yahoo.gr

Στέιλτε μας τα δικά σας μυνήματα και προτάσεις

free counters