Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

powered by Agones.gr (live scores)

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ


Μια ισοπαλία στα δύο τελευταία παιχνίδια με Ηρακλή και ΠΑΣ Γιάννινα αρκεί στον Παναθηναϊκό ώστε να πανηγυρίσει το φετινό πρωτάθλημα της Σουπερλιγκ. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 3-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι και σε συνδυασμό με τις ισοπαλίες του Ολυμπιακού και την ηττα του ΠΑΟΚ, αγγίζουν τον τίτλο που πολύ δύσκολα μπορεί πια να τους ξεφύγει.
Κορυφαίοι για το «τριφύλλι» οι Ζιλμπέρτο, Νίνης και Λέτο (1 γκολ), σκόραραν Σαλπιγγίδης και Σισέ, αποθέωση στο τέλος από τον κόσμο του Παναθηναϊκού που βρέθηκε στο γήπεδο. 
Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλούς οιωνούς για τους γηπεδούχους που μπήκαν πιο «ζεστά» στον αγωνιστικό χώρο και έκλεισαν για ένα πεντάλεπτο τον Παναθηναϊκό, δίχως όμως να δημιουργήσουν τον μεγάλο κίνδυνο για την εστία του Τζόρβα και στα επόμενα λεπτά. Ο Παναθηναϊκος στο 18’ κατάφερε να πετύχει το γρήγορο γκολ που θα έδιωχνε το άγχος. Ο Νίνης κέρδισε το φάουλ έξω από την περιοχή και το εκτέλεσε με πάσα στον Σισέ, το δυνατό σουτ του Γάλλου εξουδετερώθηκε αρχικά από τον Μιχαηλίδη, όμως ο Σαλπιγγίδης που ακολουθούσε την φάση σκόραρε από κοντά και άνοιξε το σκορ.
Ο ρυθμός του παιχνιδιού παρέμεινε ο ίδιος στην επανάληψη.Οι γηπεδούχοι εξαπέλυσαν την πρώτη και μοναδική τους σοβαρή απειλή σε όλο το ματς στο 68’ με ένα μακρινό σουτ του Μπρίτο, το οποίο βρήκε σε ετοιμότητα τον Τζόρβα που απέκρουσε σε κόρνερ.Πολύ γρήγορα ήρθε και το γκολ που έκρινε οριστικά την τύχη του ματς. Ο Νίνης βρήκε εξαιρετικά τον Καραγκούνη που ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Ολιβέιρα στο 73'. Ο Βραζιλιάνος είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σισέ μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.Ακολούθησε ένα 20λεπτο στο οποίο ο Παναθηναϊκός είχε τον απόλυτο έλεγχο απέναντι σε έναν, απογοητευμένο και ανίκανο να αντιδράσει, Ατρόμητο, πέτυχε ένα γκολ με τον Λέτο και θα μπορούσε να βάλει και περισσότερα.

                                                                                                                                            George

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

prwta8lhma kai kypelo panathinaike!!!

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

topetalotwnepishmwn@yahoo.gr

Στέιλτε μας τα δικά σας μυνήματα και προτάσεις

free counters