Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

powered by Agones.gr (live scores)

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...

Αυτό δεν ισχύει για τον Κονγκολέζο επιθετικό της Σταντάρ Λιέγης Εμποκανί.
Ο 24χρονος άσος προκαλεί με τις δηλώσεις του λέγοντας ευθέως πως είναι καλύτερος από τον Τζιμπρίλ Σισέ του Παναθηναικού.Ειδικότερα δηλώνει:

"Θα προκριθούμε σίγουρα στα προημιτελικά. Βλέπετε να σκοράρει τρεις φορές ο Παναθηναϊκός στη Λιέγη; Εγώ πάντως όχι. Απέναντι στη Ρόμα ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ δυνατός, αλλά όταν μας αντιμετώπισε ήταν πολύ λιγότερο», είπε ο Εμποκανί και πρόσθεσε: "Σε λίγους μήνες θα είμαι καλύτερος από τον Τζιμπρίλ Σισέ. Είναι πολύ δυνατός επιθετικός, αλλά κι εγώ δεν πάω πίσω. Και είμαι καλύτερος από αυτόν τεχνικά". 

Επίσης δηλώνει πως δεν θέλει να αγωνιστεί στα πλέι οφ του βελγικού πρωταθλήματος, αν η Σταντάρ Λιέγης διεκδικήσει απλά μία θέση στο Γιουρόπα Λιγκ κι όχι τον τίτλο. "Ειλικρινά, δεν μπορώ να παίξω στα play-offs. Αν δεν τερματίσουμε στην πρώτη εξάδα, προτιμώ να μείνω στον πάγκο. "

Τέλος για την μεταγραφή του:
"Κατά 80% θα φύγω του χρόνου, αρκεί να έρθει μία αξιόλογη πρόταση, μεταξύ 13 και 15 εκατ. ευρώ"

Σίγουρα όλα αυτά γύρω από την κρίση του για τον γάλλο διεθνή δεν τον τιμούν ιδιαίτερα.Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές δείχνουν τι αξίζουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αφήνουν τους φιλάθλους να κρίνουν για την αξία τους.Όσο για το αν θα είναι καλύτερος από τον Σισέ θα δείξει τους επόμενουν μήνες.Τίποτα δεν αποκλείεται τίποτα δεν είναι απόλυτο.Αλλά και έτσι να είναι δεν είναι θετικό για ένα παίκτη που θέλει να προχωρίσει και να εξελιχθεί το να δείχνει αλαζονεία στα πρώτα στάδια της καριέρας του.Για παράδειγμα δεν έχω ακούσει μεγάλους παίκτες να κάνουν συγκρίσεις, πάντα μιλάνε για τον εαυτό τους και τις αποδόσεις τους.

Υ.Γ.Περιμένουμε γκολάκι(α) απο τον γάλλο την κυριακή ..

                elias 

2 σχόλια:

Nikos13 είπε...

αν ειναι καλυτερος θα δειξει ο χρόνος αν και δεν νομιζω το κρυαρι..ΜΟΝΟ ΠΑΟ ΡΡΡ!

Ανώνυμος είπε...

ante me thn maimou prokalei kiolas

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

topetalotwnepishmwn@yahoo.gr

Στέιλτε μας τα δικά σας μυνήματα και προτάσεις

free counters