Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

powered by Agones.gr (live scores)

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος


Τον Ατρόμητο υποδέχεται ο ΠΑΣ Γιάννινα στο κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς για τους γηπεδούχους, μέχρι φυσικά το επόμενο.
Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και αν δεν καταφέρει να πάρει σήμερα τη νίκη, τότε θα πρέπει σιγά – σιγά να φτιάχνει τον προγραμματισμό του για τη νέα χρονιά που θα τον βρει στην Β Εθνική.
Από την άλλη, ο Ατρόμητος εξασφάλισε την προηγούμενη εβδομάδα την σωτηρία του με τη νίκη επί του Ηρακλή και πλέον είναι χαλαρός για το υπόλοιπο της χρονιάς.
Η ισοπαλία της προηγούμενης εβδομάδας μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-2 έδωσε νέες ελπίδες στον ΠΑΣ για παραμονή στην κατηγορία. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, ωστόσο σήμερα η νίκη αποτελεί μονόδρομο, καθώς με οποιαδήποτε άλλο αποτέλεσμα τα πράγματα περιπλέκονται πολύ.
Ο Ατρόμητος την προγούμενη εβδομάδα νίκησε τον Ηρακλή εντός έδρας με 2-1 και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία. Έτσι λοιπόν, ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες του ταξίδεψαν στα Γιάννινα χωρίς άγχος.
                                                                                                                                             George

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

topetalotwnepishmwn@yahoo.gr

Στέιλτε μας τα δικά σας μυνήματα και προτάσεις

free counters