Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

powered by Agones.gr (live scores)

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην τα πηγαίνει καλά στο ελληνικό πρωτάθλημα για την ακρίβεια είναι στο -7 από την κορυφή, όμως οι άνθρωποι της Μπορντό τον υπολογίζουν και με το παραπάνω.Ο 44χρονος τεχνικός της γαλλικής ομάδας χαρακτήρισε «παγίδα» το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (0-1 υπέρ των Γιρονδίνων) και παραδέχτηκε ότι η ρεβάνς δεν θα είναι εύκολη υπόθεση για αυτούς.
  
ΟΛοράν Μπλαν αναλυτικότερα είπε:
«Νομίζετε ότι θα σας πως τι σκέψεις έχω για τον αγώνα; Δεν πρόκειται, όπως και ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να σας πει κάτι. Ο κάθε ένας έχει την στρατηγική του και θα τη δείξει μέσα στο γήπεδο»

για το αποτέλεσμα το πρώτου αγώνα:
«Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, αυτό του αγώνα της Αθήνας, αλλά όμως δεν μας δίνει ασφάλεια. Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα κυνηγήσουν το γκολ αλλά κι εμείς θα το κάνουμε. Έχουμε ένα πλεονέκτημα αλλά το αυριανό ματς είναι τελείως διαφορετικό από το πρώτο. Κρύβει κινδύνους»

κατέληξε λέγοντας:
«Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε, μόνο, τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Το γκολ στον Πειραιά είναι πλεονέκτημα. Ο Ολυμπιακός πρέπει να σκοράρει αλλά πρέπει και να προσέχει αμυντικά. Εμείς πρέπει να δείξουμε τι αξίζουμε. Πρέπει οι παίκτες μου να έχουν σοβαρότητα και πυγμή. Για εμάς είναι αυτονόητο ότι θέλουμε την πρόκριση»,
                            elias

1 σχόλια:

trelos7 είπε...

Και καλά θα κάνουν ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ!

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

topetalotwnepishmwn@yahoo.gr

Στέιλτε μας τα δικά σας μυνήματα και προτάσεις

free counters