Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

powered by Agones.gr (live scores)

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΙΕΣΤΑ

   Την Κυριακή έχουμε ντέρμπι και όχι φιέστα τίτλου.Η φιέστα μπορεί να περιμένει μερικές αγωνιστικές.Το σημαντικό είναι να έρθει η πολυπόθητη νίκη που θα βγάλει και μαθηματικά τον ολυμπιακό έξω απο το πρωτάθλημα.Ο Παναθηναικός τα έχει όλα αυτή τη στιγμή είναι στο +5 από τον ΠΑΟΚ, +7 από ΟΣΦΠ,θα έχει ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ και πάνω από όλα ΟΛΗ την ψυχολογία με το μέρος του.Εγώ προσωπικά βάζω στα + και την υπόσχεση του γάλλου που υποσχέθηκε να κάνει την κυριακή ότι δεν είχε κάνει στον αγώνα στο Καραισκάκη...Από την άλλη ο ΟΣΦΠ δεν έχει να χάσει τίποτα,θα παίξει μόνο για το γόητρο, μόνο για προσπαθήσει να κόψει το πρωτάθλημα απο το τριφύλλι.
   Πάμε τώρα και στο κομμάτι της εξέδρας.Το κλίμα πριν και την ώρα του αγώνα πρέπει να είναι γιορτινό,εκρηκτικό,ικανό να δώσει την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες μας.Δεν θα ήθελα με τίποτα να δώ καθυστερίσεις πούλμαν του ολυμπιακού,διακοπές του αγώνα λόγω ρήψη αντικειμένων κλπ.Αυτά ΔΕΝ ταιριάζουν στον Παναθηναικό.Εξάλλου έξω από τον αγωνιστικό χώρο δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα.Φτάνει μόνο να έρθει η νίκη.Όλα τα εξωγηπεδικά είναι ανούσια.


Υ.Γ. Καλή νίκη να έχουμε!


  elias                                                 
      

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

etsi einai,dn xreiazetai na dinoume aformes.MONO NIKH

Ανώνυμος είπε...

oti mas ekanan tha tous kanoume!

Ανώνυμος είπε...

4-0 gia plaka

Thanasis είπε...

PAIDIA VAZETE ONOMA!:D

Ανώνυμος είπε...

pwtathlima kai kypello gamw ton olymiako.. lathos pame gia <> fiesta. an kai argyse na erthei meta to +8 PAO GERA KAI GAMA TA MOUNIA!! BOLOTIS

Ανώνυμος είπε...

etsi re mixalaki!!!
George

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

topetalotwnepishmwn@yahoo.gr

Στέιλτε μας τα δικά σας μυνήματα και προτάσεις

free counters