Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

powered by Agones.gr (live scores)

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Μια αυτοκρατορία καταρρέει η απλά γκελάρει?

   Έιναι αρκετά εμφανές πως ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται και στην καλύτερη χρονιά του,αρκετά τα προβλήματα από αγωνιστικά μέχρι δοιηκητικα.Όμως αυτό που προβληματίζει είναι πως ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε φέτος να τα ξεπεράσει.Γιατί πάντα υπαρχουν προβλήματα στο ποδόσφαιρο,και άλλες χρονιές ο ΟΣΦΠ ήρθε αντιμέτοπος με αυτά άλλα τα ξεπερασε εύκολα η δύσκολα.
   Στον θεσμό του Champions League κατάφερε να πάει στους 16 κάτι αξιόλογο για την ομάδα του Πειραιά.Βέβαια πολλοί θα πουν ότι οι ομάδες που έπαιξε στους ομίλους ήταν βατές(αν εξαιρέσουμε την αρσεναλ).Σημασία έχει πως η επιτυχία καταγράφηκε για τους ερυθρόλευκους.
   Και πάμε τώρα στο ελληνικό πρωτάθλημα..Αν στην αρχή της χρονιάς λέγαμε πως ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε όλα τα εκτός έδρας ντέρπμι(ΠΑΟ,ΑΕΚ,ΠΑΟΚ) και στο τέλος δεν θα έπαιρνε το πρωτάθλημα σίγουρα δεν θα μας πίστευαν.Κι όμως συναίβει!Βέβαια αυτό οφείλεται στο ότι έχασε πάρα πολλούς βαθμούς μέσα στην έδρα του. Όσο αφορά το κύπελλο ο γρήγορος αποκλεισμός του από τον θεσμό αναμενόταν να καλυφθεί με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος,κάτι που δεν έγινε..
   Παράλληλα η ατμόσφαιρα στις προπονήσεις δεν είναι καλή ούτε αυτή των αποδυτηρίων και το θέμα του προπονητη βρίσκεται στο αέρα.
   Φτάνοντας στο τέλος θέλω να επικεντωθώ στον τίτλο του άρθρου.Τα παραπάνω σημάδια δείχνουν την φθορά μιας αυτοκρατορίας ή απλά μία κακή χρονιά μετά απο αρκετά χρόνια? Δυστηχώς δεν είναι εύκολη η απάντηση.Το σίγουρο όμως είναι πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ο Ολυμπιακός πρέπει να βρει τρόπους να ανακτήσει τις δυνάμεις του επειδή απέναντι του πια έχει έναν πανίσχυρο Παναθηναικό,έναν ΠΑΟΚ που απέδειξε φέτος πολλά και μιά πολλά υποσχόμενη ΑΕΚ...
                        
elias

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

topetalotwnepishmwn@yahoo.gr

Στέιλτε μας τα δικά σας μυνήματα και προτάσεις

free counters