Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

powered by Agones.gr (live scores)

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

ΔΙΑΛΥΣΗ...ΧΑΟΣ...ΠΑΤΟΣ ΚΑΙ...?


Χάσανε οι χιλιάδες... πονηροί που έπαιξαν τον σίγουρο άσο.  Χάσαμε κι εμείς που παίξαμε το διπλό με την απίστευτη απόδοση. Εχασε ο Κομποτάκος που επιστρέφει στην κατηγορία που ξέρει καλύτερα από όλες με σφραγίδα της ομάδας που προσέβαλε ξανά χθες δείχνοντας ότι δεν πήρε το μάθημα του. Εχασαν οι παίκτες της ΑΕΚ τα 150 χιλιάρικα. Εχασε δυστυχώς η ΑΕΚ τους δύο βαθμούς και πλέον τα πράγματα όσον αφορά το πλασάρισμα στα πλέι οφ δυσκόλεψαν. Θα νικήσει κι ο ΟΣΦΠ τον Αρη τελευταία αγωνιστική και θα γίνουν χειρότερα. Ποιος κέρδισε; Το ποδόσφαιρο γιατί αποδείχτηκε πως η ΑΕΚ δεν χαρίζεται σε κανέναν και το κρισιμότερο παιχνίδι της αγωνιστικής παίχτηκε στα ίσα και η... Ξάνθη που χθες μάλλον σώθηκε. Αν φέρει το ίδιο αποτέλεσμα με την Λιβαδειά την Κυριακή ο Κομποτάκος χαιρετάει. Μένει ο Πανόπουλος βέβαια αλλά τι να κάνουμε; Τουλάχιστον με τέτοια λόγια για την ΑΕΚ ο Πανόπουλος δεν έχει μιλήσει ποτέ. Ο Κομποτάκος ο χθεσινός το έκανε ξανά. Ο πόνος του υποβιβασμού τον έκανε να δείξει ακόμα πιο πολύ τα συμφέροντα που εξυπηρετεί αυτός και η ομάδα του.                         
ANATΡΙΧΙΛΑ...!..ο Σταύρος Αδαμίδης είναι διατεθειμένος να διαπραγματευτεί με ομάδα εντός συνόρων, για την πώληση του Νάτσο Σκόκο, προχώρησε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΑΕΚ, στην συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί αυτή την ώρα. «Γιατί, όχι και σε ελληνική ομάδα», ήταν η απάντηση του Αδαμίδη, που ανοίγει διάπλατα τον δρόμο σε κάθε... μνηστήρα να καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Αργεντινό.Καταλαβαίνετε δηλαδή οτί το ο ΣΚΟΚΟ δεν αποκλείεται να έχει φτάσει σε προχωρημένες συζητήσεις ,είτε με τον Παναθηναϊκό,είτε με τον ΟΣΦΠ...(εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε!).                        
Θα κλείσω και το σημερινό παραλλήρημα με ένα μεγάλο μπράβο στους ΑΕΚτζήδες που ανέβηκαν στην πολυκατοικία αλλά και σε αυτούς που δεν τα κατάφεραν,και ενα επίσης πιο μεγάλο μπράβο στην Ελληνική αστυνομία που όχι μόνο δεν προλαβαίνει τα επεισόδια αλλά όπως είδαμε χθες φροντίζει και να τα δημιουργεί!!!
Thanasis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

topetalotwnepishmwn@yahoo.gr

Στέιλτε μας τα δικά σας μυνήματα και προτάσεις

free counters