Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

powered by Agones.gr (live scores)

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Ντροπή! Αναλάβετε τις ευθύνες για μια φορά χωρίς φτηνές δικαιολογίες.


Aπολογήθηκε εχτές ο Παναθηναϊκος για τα επεισόδια του ΟΑΚΑ. Τι υποστήρηξε η υπερασπιστική γραμμή. «Δεν ήταν σοβαρός ο τραυματισμός της κοπέλας σεκιούριτι»
Η υπερασπιστική γραμμή των «πράσινων» κινήθηκε πάνω σε τέσσερις άξονες. 
α) ότι δεν έγιναν εκτεταμένα επεισόδια
β) ότι δεν υπήρξε τραυματισμός ποδοσφαιριστή ή άλλου μέλους της αποστολής του Ολυμπιακού
γ) ότι η αστυνομία δεν έκανε σωστά το έργο της
δ) ότι δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός της Τυχερού, η οποία δούλευε ως security κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός "ήταν ένα άτυχο περιστατικό. Παρά την εμπειρία και την εκπαίδευσή της, έπιασε την κροτίδα νομίζοντας πως ήταν αντικείμενο. Εμείς θεωρούμε ότι ο τραυματισμός της ήταν ελαφρύς. Αλλωστε, ένα νύχι της έφυγε και έμεινε μία ημέρα στο νοσοκομείο ώστε να της τοποθετηθούν ράμματα. Στον επόμενο αγώνα θα είναι στο γήπεδο και θα δουλεύει και πάλι".
Οσο για τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και την επίθεση στα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού, κατά την άφιξη του πούλμαν, η πλευρά του Παναθηναϊκού κατηγόρησε την αστυνομία για "...εσφαλμένη διάκριση. Αντί να βρίσκονται στο πούλμαν του Ολυμπιακού, κάποιοι έστειλαν τις δυνάμεις αλλού".
Παράλληλα, υπαινίχθηκε ότι αυτοί που έκαναν τα επεισόδια δεν ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού: "Φορούσαν κουκούλες και είχαν μολότοφ, πράγμα ασυνήθιστο για γήπεδο. Προφανώς και ήταν εξωγενή στοιχεία που είχαν παρεισφρύσει στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, ενώ επιχειρήθηκε να γίνει μια σύγκριση με όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Καραϊσκάκη: "Δεν βρέθηκαν μαχαίρια στο γήπεδο, αλλά μια κότα".
Αντί να κοιτάξουνε να αναλάβουν τις ευθύνες  τους προσπαθούν να βρουν φτηνές δικαιολογίες για τα αδικαιολόγητα.Το οτι δήλωσαν οτι ο τραυματισμός της κυρίας Τυχερού δεν ήταν σοβαρός είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας και ντροπής!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

topetalotwnepishmwn@yahoo.gr

Στέιλτε μας τα δικά σας μυνήματα και προτάσεις

free counters