Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

powered by Agones.gr (live scores)

Σάββατο 17 Απριλίου 2010

«Θέλω Σκόκο στον ΠΑΟ!»


Για όλους και για όλα μίλησε ο Σεμπάστιαν Λέτο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κυριακάτικη εφημερίδα «Veto», σχολιάζοντας ότι μιλάει συχνά με τον Σκόκο και θα ήθελε πολύ η επόμενη σεζόν να τους βρει συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό.

Ακόμα, ο Αργεντινός άσος σχολιάζει ότι η κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος αποτέλεσε... ανακούφιση για όλους στο 'τριφύλλι', ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει ότι στην Παιανία βρήκε τις κατάλληλες συνθήκες για να ανεβάσει την απόδοσή του.

Αναλυτικά:   

Για την κατάκτηση του τίτλου:
«Ο τίτλος ήταν μια ανακούφιση για ολόκληρη την ομάδα, για όλους όσους δούλεψαν για οκτώ μήνες για να φτάσουμε ως εδώ. Αυτός ο τίτλος ήταν μια λύτρωση για τους παίκτες τους ίδιους αλλά και τον κόσμο που περίμενε με τόση λαχτάρα ένα πρωτάθλημα μετά από πολύ καιρό, και εμείς οι παίκτες χαρήκαμε πολύ που τους κάναμε τους οπαδούς μας υπερήφανους».

Για τις ήττες στα ντέρμπι: «Για τους οπαδούς πάντα τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό σημαίνουν κάτι το ιδιαίτερο. Θέλουμε και εμείς να τα κερδίζουμε ωστόσο σταθήκαμε άτυχοι και χάσαμε και τα δύο κλασικά ντέρμπι. Αυτό που τελικά μετράει είναι ο τίτλος, και εγώ προτιμώ να μαζεύω τίτλους παρά να κερδίζω συγκεκριμένα παιχνίδια».

Για τον δικό του ρόλο: «Βρίσκοντας ηρεμία και καλό κλίμα, και βλέποντας τα πράγματα να κυλάνε φυσιολογικά, ήταν επόμενο σιγά-σιγά και εγώ να ανεβάζω την απόδοσή μου στο γήπεδο και να νοιώθω σαν να είμαι στην ομάδα πολλά χρόνια. Ελπίζω ότι πήγα καλά στο πρωτάθλημα, και μακάρι να ολοκληρώσουμε με απόλυτη επιτυχία τη σεζόν κατακτώντας και το Κύπελλο».

Για τους στόχους του: «Θέλω να κατακτήσω το δυνατό περισσότερους τίτλους με τον Παναθηναϊκό. Θεωρώ πως βρίσκομαι σε σωστό δρόμο, και η ομάδα έχει δίψα για τίτλους και διακρίσεις και για το άμεσο μέλλον στο πρωτάθλημα και το Champions League».

Για το αν μίλησε με τον Σκόκο: «Έχω μια πολύ καλή σχέση με το Νάτσο και μιλάμε συχνά στο τηλέφωνο όταν δεν βλεπόμαστε. Είναι λοιπόν φυσικό να θέλω να έρθει στον Παναθηναϊκό, αν πρώτα από όλα εκείνος το επιθυμεί. Προέχει το τι είναι καλύτερο για εκείνον και την καριέρα του. Μακάρι πάντως να έλθουν έτσι τα πράγματα και να είμαστε συμπαίκτες του χρόνου».

Για τον τελικό του Κυπέλλου: «Ο Άρης είναι πεινασμένος για ένα τίτλο, το ξέρουμε καλά. Το κύπελλο το θέλουμε όμως και μείς πολύ. Ο Άρης έχει τον Αργεντινό Κούπερ στον πάγκο, ένα προπονητή με περγαμηνές και πανέξυπνο. Εχει επίσης πολύ καλούς παίκτες Έληνες, Αργεντινούς και Ισπανούς σε άμυνα και επίθεση. Πολύ δύσκολο παιχνίδι, μακάρι να είμαστε εμείς αυτοί που θα το πάρουν στο τέλος».

Για τον Μέσι: «Εμείς οι Αργεντίνοι είμαστε όλοι με τον Μαραντόνα. Υπήρξε για μας ο μέγιστος που θα μπορούσε να έχει το ποδόσφαιρο, γιατί κατέκτησε όλα όσα ονειρευόμαστε. Αν η Αργεντινή είναι αυτή που είναι σήμερα, το χρωστά στο Μαραντόνα. Πιστεύω όμως ότι η δυναμική του Μέσι είναι μεγάλη. Είναι νέος και έχει μέλλον. Μακάρι να τον ξεπεράσει». 

George

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

sebastian 8elw thn mana sou sta 4!!!;)....ante mpalarinaa...tou glukou nerou~~!!!

thanasis είπε...

den 8a diafwnhsw:PP

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

topetalotwnepishmwn@yahoo.gr

Στέιλτε μας τα δικά σας μυνήματα και προτάσεις

free counters