Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

powered by Agones.gr (live scores)

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Στο καλό ΣΚΟΚΟ!


Να δούμε  πόσο ακόμη θα τραβήξει η ιστορία με τον Σκόκο. Ότι ο Αργεντίνος δεν θέλει να μείνει στην ΑΕΚ είναι ξεκάθαρο. Για ποιο λόγο εμείς να προτρέπουμε τον Αδαμίδη να τον κρατήσει με το ζόρι στην ομάδα και να τον τον εκβιάζουμε οτι αμα δεν τα καταφέρει πρέπει να φύγει.Την ώρα που όλοι αναρωτιούνται πόσο ακόμα θα μικρύνει η ΑΕΚ; Δηλαδή η ΑΕΚ μεγαλώνει, παρακαλώντας παίκτες να μείνουν, χωρίς τη θέλησή τους; Ή μήπως το αντίθετο; Να σου κάνει δηλαδή και χάρη που παίζει; Και στην τελική δεν είναι ο Μέσσι, ώστε να κάνεις και λίγο το κοροΐδο. Ο Σκόκο είναι που έγινε περισσότερο διάσημος στην Ελλάδα για τα ωραία γκολ που βάζει και όχι με την σταθερότητα που δίχνει σε κάθε παιχνίδι.Λένε επίσης ότι έχει πρόβλημα με τον Μπάγεβιτς και παρουσιάζει αυτή τη συμπεριφορά. Δεν το καταλαβαίνω ούτε αυτό. Να ρωτάμε τον Σκόκο στην ομάδα που πάει, αν συμφωνεί με τον προπονητή που έχει.  Άσε που δεν θυμάμαι ο Σέρβος να του έχει κάνει κάνα καψώνι. Βασικούρα είναι και με τη φανέλα σπίτι. Ο παλιός Μπάγεβιτς θα τον είχε για να φέρνει τα μπουκαλάκια με τα νερά με τόσα που έχουν γίνει. Εδώ είχαν παίξει φάπες με τον Τζιμπούρ και όλα πλέον είναι φίνα.Αυτά τα γεγονότα μικραίνουν την μεγάλη Α.Ε.Κ και δεν αρμόζουν στην ιστορία αυτού του συλόγου.
                                                                                                                                                   George

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΩΣΤΑ ΑΓΟΟΟΤΙ ΜΟΥ,ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...!!!

Ανώνυμος είπε...

meli na pw oti exeis dikio gia ton bajevic ton twrino me ton palio bajevic.. alla na 3ereis oti otan den iparxei dioikhsh k o proponhths den kanei auta pou 8elei einai logiko na xrhsimopoiei olous tous paiktes me para3enies..palia o bajevic htan autos pou apofashze gia to agwnhstiko kommati alla tr p dn exei doihkhsh pws na parei dikes tou apofaseis... twra g tn scocco to mono pou isxuei einai toi 8elei na pairnei ta lefta tou kai telos.. o scocco fetos griniaze gt den eixe parei ta lefta tou egkairws.. persi pou de htan h shmaia ths kiolas k dn eixe valei tosa gol oute pou to suzhtage na fygei gt apla epairne ta lefta tou sthn wra tou.. to mono pou xreiazetai g n meinei einai na tou kanoun kalh protasi .. k an o adamidhs den to kanei tote 8a yparxei adidrash apo ton kosmo.. arnhtikh ennoeitai..

Ανώνυμος είπε...

ο ΣΚΟΚΟ όμως έχει δηλώσει πολλές φορές οτι θέλει να φυγει απο την ΑΕΚ επειδή δεν εξελίσετε και θέλει να κάνει ενα βήμα παραπάνο στη καριέρα του.Τότε μην τον κρατάμε.
George.

Ανώνυμος είπε...

s eipa autes einai paparies.. poso akoma dld na e3elix8ei se allh ellhniki omada.. afou stin aek ton exoun san 8eo.. kai einai o kalyteros paikths.. k an to pame etsi kanonika 8a eprepe na h8ele n fygei apo persi .. p den htan o 1os paiktis ths aek... alla gt den efeuge ???? gt apla ta tsepwne kai htan ola ok ..

Ανώνυμος είπε...

Δηλάδη θες να έχεις ενα παίκτη να μην νιάζετε για την ομάδα και να παίζει όποτε του κάνει κέφι!Δέν μιώνω το ταλέντο του αλλά την έχει δει κάπως.Να σου κάνει δηλαδή και χάρη που παίζει;
George

Ανώνυμος είπε...

auto einai ena elatwmma pou 8a to exei opou kai na paei.. kai ston pana8hnaiko kai ston olympiako..

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

topetalotwnepishmwn@yahoo.gr

Στέιλτε μας τα δικά σας μυνήματα και προτάσεις

free counters