Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

powered by Agones.gr (live scores)

Κυριακή, 11 Απριλίου 2010

Εκανε το λάθος να χαιρετίσει το ελικόπτερο...

Ένας Ιταλός πήγε με την νεαρή ερωμένη του για μπάνιο στη θάλασσα αλλά έκανε το λάθος να χαιρετίσει τα μέλη τηλεοπτικού συνεργείου που κάλυπταν με ελικόπτερο ένα αθλητικό γεγονός με συνέπεια να ανακαλύψει η σύζυγος του τα στραβοπατήματα του και μάλιστα με αδιάσειστες αποδείξεις

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο άνδρας μαζί με τη νεαρή ερωμένη του πήγαν για μπάνιο σε παραλία της βόρειας Ιταλίας, όταν πέρασε από πάνω τους και σχετικά χαμηλά, ελικόπτερο που μετέφερε τα μέλη τηλεοπτικού συνεργείου που κάλυπταν τον ποδηλατικό Γύρο της Ιταλίας.

Ο άνδρας βλέποντας το ελικόπτερο άρχισε να το χαιρετά. Ο κάμεραμαν «ζουμάρισε» και έκανε μια πολλή κοντινή λήψη του ζευγαριού στην παραλία, στιγμιότυπο που μεταδόθηκε απ' ευθείας στο αθλητικό πρόγραμμα της τηλεόρασης.

Ο αδελφός της συζύγου του «άπιστου κυρίου» πιστεύοντας ότι ο γαμπρός του ήταν μαζί με τη σύζυγο του στην παραλία, πήρε την αδελφή του στο κινητό της για να την ενημερώσει ότι τους είδε στην τηλεόραση.Εκείνη όμως απάντησε από το σπίτι όπου και ήταν μόνη περιμένοντας το σύζυγο να επιστρέψει από την εργασία του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

topetalotwnepishmwn@yahoo.gr

Στέιλτε μας τα δικά σας μυνήματα και προτάσεις