Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

powered by Agones.gr (live scores)

Τρίτη, 27 Απριλίου 2010

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΙΕΣΤΑ!

Κυριακή 2 Μάιου θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο η απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού...

Ώρα φιέστας λοιπόν για έναν Παναθηναικό που ήταν σαρωτικός φέτος.Μπορεί να έπαιξε με την φωτιά μερικές φορές αλλά την μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν είχε την σταθερότητα που τον έφερε την κυριακή να γιορτάζει μαζί με τον κόσμο του.
Την Κυριακή όλοι μέσα θα είμαστε.Γιατί άμα κάνεις το λάθος και το δείς από την τηλεόραση θα είσαι αναγκασμένος να ακούσεις τον κάθε είδους γραφικότητα... που θα λέει π.χ. ότι φέτος το πρωτάθλημα το πήρε ο λιγότερο κακός .Μπορεί κάποιοι να πουν ότι βλέπω και φαντάσματα όμως δεν είναι πολλές οι μέρες που έχουν περάσει από την απονομή του κυπέλλου,στην οποία οι ευχάριστοι αυτοί κύριοι της μετάδωσης δεν ξέχασαν να αναφέρουν αυτό το "αστειάκι" με τον λιγότερο κακό...
Ίσως δεν με τιμά ιδιαίτερα που σπατάλησα αρκετές γραμμές γι' αυτό που ανέφερα από πάνω αλλά...
Περνόντας τώρα στο θέμα του φιλικού της φιέστας βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα την ιδέα με τους all-star και γενικότερα διαβάζοντας το πρόγραμμα της κυριακής όλα είναι κανονισμένα με κάθε λεπτομέρεια.
Κλείνοντας θέλω να τονίσω πως αυτό που όλοι περιμέναμε αρκετά χρόνια επιτέλους ήρθε.Ο Παναθηναικός επέστρεψε ίσως πιο δυνατός από ποτέ την τελευταία δεκαετία.ΑΣ ΤΟΝ ΧΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΡΟΠΟ! Γιατί άλλωστε...ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ!!!Καλό απόγευμα σε όλους.

elias

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

topetalotwnepishmwn@yahoo.gr

Στέιλτε μας τα δικά σας μυνήματα και προτάσεις