Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

powered by Agones.gr (live scores)

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

....ΜΑΤΣΑΡΑ...!



επεισόδια βέβαια να παίρνουν έκταση από την... φαεινή ιδέα να μπουν τα ΜΑΤ στην θύρα 29 χωρίς κανέναν λόγο αφού ακούγονταν μόνο υβριστικά συνθήματα κατά του Αδαμίδη και των μετόχων χωρίς όμως καμία ένδειξη ότι θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε επεισόδια.Tο μόνο που θα κρατήσω είναι το συλλαλητήριο έξω απ΄τον ναό...ετσι λοιπόν προτιμώ να


ασχοληθώ με την σημερινή ματσάρα!


Οι δύο πλευρές δεν συστήνονται για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, καθώς βρέθηκαν αντιμέτωπες στους ομίλους της διοργάνωσης. Στη φάση αυτή, η αναμέτρηση στο Μιλάνο έληξε ισόπαλη και χωρίς τέρματα, ενώ στον επαναληπτικό του Καμπ Νου οι μπλαουγκράνα επικράτησαν με 2-0.
Εκτός από την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, η Ιντερ αντιμετώπισε στη φάση των ομίλων τις Ντιναμό Κιέβου και Ρούμπιν Καζάν, μετρώντας μία ισοπαλία και μία νίκη με καθεμία από αυτές. Οι νερατζούρι συγκέντρωσαν έτσι 9 βαθμούς και κατέκτησαν τη 2η θέση του γκρουπ, πίσω από την Μπαρτσελόνα, παίρνοντας το εισιτήριο για τους 16.
Εκεί τους περίμενε δύσκολο έργο, καθώς η κληρωτίδα τους έφερε αντιμέτωπους με την Τσέλσι. Οι μιλανέζοι του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν όμως πιο αποφασισμένοι για την πρόκριση και με δύο νίκες, 2-1 εντός έδρας και 1-0 στο Λονδίνο, προκρίθηκε στους 8, όπου αντιμετώπισαν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η Ιντερ πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 και στα δύο ματς για τα προημιτελικά και πέρασε στους 4.
Thanasis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

topetalotwnepishmwn@yahoo.gr

Στέιλτε μας τα δικά σας μυνήματα και προτάσεις

free counters