Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

powered by Agones.gr (live scores)

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Φαβορί ο ΠΑΟΚ αλλά...

«Πιστεύω ότι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται ως το φαβορί μετά και τη νίκη που πέτυχε σε βάρος του Ολυμπιακού.

Βέβαια, όλα θα κριθούν στο μεταξύ τους παιχνίδι αλλά και από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη. Ο ΠΑΟΚ είναι σοβαρός και σταθερός στα πλέι οφ, όπως άλλωστε ήταν και στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος.

Πιστεύω, όμως, ότι και οι υπόλοιπες ομάδες δείχνουν την εικόνα που είχαν και στο Πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός παρουσιάζει τις ίδιες αδυναμίες και εξακολουθεί να είναι απογοητευτικός, ενώ από την άλλη η ΑΕΚ έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Είναι γνωστό ότι και αυτή αντιμετώπισε πολλά προβλήματα. Αν καταφέρει να σταθεροποιήσει την απόδοσή της, θα γίνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική αλλά το θέμα είναι αν και πότε θα συμβεί κάτι τέτοιο».Ο Άρης αν και άρχισε καλά με τη νίκη σε βάρος του Ολυμπιακού, εκτιμώ ότι δεν θα ξεφύγει από την τελευταία θέση».Επίσεις, για τον Άρη αυτό που έχω να πω είναι ότι… μικραίνει όταν βγαίνει από το ‘Βικελίδης’. Δεν χρειάζεται άλλο σχόλιο».

George

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

topetalotwnepishmwn@yahoo.gr

Στέιλτε μας τα δικά σας μυνήματα και προτάσεις

free counters