Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

powered by Agones.gr (live scores)

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΝΙΑ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ...ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΟ ΚΑΛΑ!!!

Αυτή είναι η ΑΕΚ. Καθόλου πρωτότυπη η αρχή αλλά μερικές φορές η αλήθεια μιλάει τόσο πολύ από μόνη της που δεν χρειάζεται καμία πρωτοτυπία. Αυτή είναι ΑΕΚ και ήταν πρώτη φορά που

είδαμε την ΑΕΚ όχι μόνο φέτος αλλά τα δύο τουλάχιστον τελευταία χρόνια. Την ΑΕΚ των ονείρων, την ΑΕΚ που όσες φορές και να πέσει θα σηκωθεί και θα χτυπήσει. Κόντρα σε όλους και σε όλα. Και χθες με τον πιο λίγο κόσμο μετά από χρόνια το ΟΑΚΑ ήταν ΕΔΡΑ. Παντού. Οπου υπήρχε ΑΕΚτζής στο γήπεδο έδωσε κι αυτός την ψυχή του στο επτάλεπτο της μεγάλης ανατροπής. Αλλά και σε όλο το παιχνίδι οι φωνές συγλόνιζαν το άδειο ΟΑΚΑ σε βαθμό που πραγματικά δεν μπορούσες να καταλάβεις ότι ο κόσμος ήταν τόσο λίγος. Μάλλον χθες στο ΟΑΚΑ ήταν οι... Ταλιμπάν. Και η ομάδα σε τέτοιο άγριο παιχνίδι τέτοιους χρειαζόταν.
Ας γυρίσουμε όμως στην ομάδα. Ενα παιχνίδι που έμοιαζε τελειωμένο, ένα παιχνίδι που μύριζε καταστροφή στο 1-2 με εννιά εναντίον δέκα, γύρισε με έναν τρόπο ηρωικό αλλά και άκρως ποδοσφαιρικό. Γιατί μπορεί τα συστήματα και οι τακτικές να πήγαν περίπατο, φυσιολογικά, με τις τόσες αποβολές όμως η ποδοσφαιρική κλάση ήταν εκεί. Και όταν οι παικταράδες της ΑΕΚ έχουν σωστή καθοδήγηση από τον πάγκο και παίζουν και με ΨΥΧΗ όλοι είδαμε χθες τι μπορούν να κάνουν. Ο Σκόκο, ο Τζιμπούρ, ο Λεονάρντο που ελπίζω να κατάλαβε χθες τι είναι αυτό που του έλειπε και ο Καφές έκρυψαν την μπάλα και μέσα σε δέκα λεπτά παραλίγο να κάνουν το 1-2 5-2. Το πιο συγκλονιστικό όμως ήταν το ότι κατάφεραν να κάνουν το 3-2 με παίκτη λιγότερο. Και βέβαια κανένα από όλα τα άλλα παιδιά δεν υστέρησε σε αυτό το συγκλονιστικό εικοσάλεπτο που έκανε όλους όσους ήταν στο γήπεδο να φύγουν με ένα τεράστιο χαμόγελο και λίγη περισσότερη πίστη. Μας χρώσταγαν κάτι τέτοιο. Και χθες μας το έδωσαν και με το παραπάνω. Με συνθήκες που κανείς δεν περίμενε ότι θα γίνουν τόσο δύσκολες από τον αστείο Κουκουλάκη που ήθελε να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής αλλά οι παίκτες της ΑΕΚ δεν του έκαναν την χάρη.
Τώρα τα πράγματα διαμορφώθηκαν όπως κάθε ΑΕΚτζής θα ήθελε. Με τρεις νίκες στα τρία παιχνίδια κι αν ο ΟΣΦΠ νικήσει τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, η ΑΕΚ βγαίνει Τσάμπιονς Λιγκ ανεξάρτητα με όλα τα άλλα αποτελέσματα. Ξαναμπήκαμε στο παιχνίδι. Τρομερά δύσκολη αποστολή αλλά έχοντας δει το χθεσινό παιχνίδι δεν βρίσκω τον λόγο να μην πιστεύω. Βέβαια αν ο Tριτσώνης δεν είχε πάθει την ξαφνική... τύφλωση στο Καραϊσκάκη η ΑΕΚ θα είχε έξι πόντους και θα ηταν και πάνω από τον ΟΣΦΠ. Ομως μην κοιτάμε πίσω. Οταν βλέπω τον ΟΣΦΠ να παίζει μπροστά με Ντάρμπισαϊρ, Λεονάρντο, Λούα και την ΑΕΚ με Τζιμπούρ, Σκόκο, Μπλάνκο δεν μπορώ να φοβάμαι. Ενα πράγμα πρέπει μόνο να κάνουν προπονητής και παίκτες. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.
Τέλος πάντων. Ελπίζω χθες να κατάλαβαν όλοι, και κυρίως οι ίδιοι οι παίκτες και προπονητές της ομάδας, πως η ΑΕΚ δεν είναι αυτό που έδειξε η τελική βαθμολογία και οι πολλές άθλιες εμφανίσεις στη διάρκεια της σαιζόν. 

thanasis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

topetalotwnepishmwn@yahoo.gr

Στέιλτε μας τα δικά σας μυνήματα και προτάσεις

free counters