Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

powered by Agones.gr (live scores)

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΒΟΥΝΟ...ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΑΡΗ...!

Με αυτή την ομάδα και με αυτόν τον προπονητή παίζει η ΑΕΚ σήμερα και μόνο εύκολο δεν είναι το έργο της. Ούτε εδώ, ούτε βέβαια στο Χαριλάου την Τετάρτη. Η ομάδα για να νικήσει πρέπει

να παίξει μπάλα. Οχι αυτό που έπαιξε με τον ΠΑΟΚ και βέβαια δεν συζητάμε για το πρώτο ημίχρονο με τον ΟΣΦΠ. Νομίζω πως μια ΑΕΚ σαν κι αυτή με τον ΠΑΟΚ θα χάσει σήμερα. Γιατί ο Αρης είναι πιο θαρραλέα ομάδα από τον ΠΑΟΚ και δεν θα ικανοποιηθεί μόνο με την ισοπαλία επειδή την βολεύει. Η ΑΕΚ λοιπόν πρέπει επιτέλους να παίξει μπάλα σήμερα. Να γίνει αφεντικό στο παιχνίδι, να νικήσει και να βάλει έστω μια ομάδα από κάτω στην βαθμολογία του μίνι πρωταθλήματος. Η απώλεια του Τσάμπιονς Λιγκ που μοιάζει πια πιθανότατη είναι ούτως ή άλλως αποτυχία αλλά η τελευταία θέση πίσω και από τον Αρη και το ξεκίνημα των Ευρωπαϊκών αγώνων αρχές Ιουλίου θα είναι ξεφτίλα. Νομίζω πως προπονητής και παίκτες ακόμη κι αν έχουν συμβιβαστεί με την αποτυχία δεν θα θέλουν να γίνουν και... ξεφτίλα. Είναι σκληρά λίγο τα λόγια αλλά τα προτιμώ από τις δικαιολογίες. Και όταν λέμε δικαιολογίες δεν εννοώ φυσικά την σφαγή στο Καραϊσκάκη. Εκεί ο Τριτσώνης έκλεψε την ΑΕΚ, τον προπονητή και τους παίκτες. Αλλά η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου δεν δικαιολογείται με τίποτα όπως και το εννενηντάλεπτο... ξύσιμο με τον ΠΑΟΚ. Αν μη τι άλλο σήμερα πρέπει να υπάρχει πάθος. Ο πάτος είναι κοντά και ελπίζω όλοι να αποδείξουν ότι το έχουν καταλάβει. Και βέβαια πρέπει να έχουν βάλει πολύ καλά μέσα στο μυαλό τους πως με την φανέλα και το όνομα δεν μπορούν να κερδίσουν. Πρέπει να παίξουν μπάλα. Για να γλυκάνουν λίγο και τον κόσμο. Τον Ενωσίτη οπαδό που και σήμερα θα αφήσει την βόλτα σε μια Αθήνα που ήδη μοιάζει καλοκαιρινή και θα πάει στο γήπεδο να δει αυτούς που πρόσφεραν φέτος την απογοήτευση με το κουταλάκι. Είναι δύσκολο τον τελευταίο καιρό να είσαι ΑΕΚτζής και... κάτοικος Ελλάδας. Μόνο τέτοιοι θα είναι σήμερα στο ΟΑΚΑ. Ας παίξουν μια φορά και για αυτούς και όχι για τις... δικαιολογίες. Εχουν βέβαια και άλλα κίνητρα. Σημαντικά. Οπως οι... διακοπές τους.

Την Δευτέρα πάντως χάσουν κερδίσουν τα λεφτά θα είναι στους λογαριασμούς τους. Και βέβαια οι 10 μέρες καθυστέρηση δεν νομίζω να τους έχουν... διαταράξει την ψυχολογία και την αυτοσυγκέντρωση. Με αυτό το 1.500.000 εκατομμύριο καλύφθηκαν όλες οι οφειλές. Δεν ξέρω βέβαια αν ο Παππάς και ο Νοτιάς ή οι εταιρίες που δουλεύουν ο Καπετανάκης και ο αδειούχος πλέον Αδαμίδης ανακοινώνουν επίσημα ότι... πλήρωσαν τους υπαλλήλους αλλά δυστυχώς στην ΑΕΚ έγιναν ξανά είδηση οι πληρωμές. Το κατάφεραν κι αυτό οι μέτοχοι και ιδίως οι... αμέτοχοι όπως ο Τάκης και οι άλλοι που έφυγαν νωρίς. Ομως και αυτοί που έμειναν στην ΑΕΚ ιδιοκτήτες είναι. Δεν κάνουν και καμιά χάρη που πληρώνουν. Χάρη θα έκαναν αν έριχναν το χρέος εκεί που το πήραν από το άρθρο 44. Αλλά ξέχασα. Ξέφυγε το χρέος επειδή παρασύρθηκαν και πήγαν για... πρωτάθλημα. Τέλος πάντων. Να νικήσουμε σήμερα και έχει ο Θεός. Καλημέρα σε όλους. Και ραντεβού εκεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

topetalotwnepishmwn@yahoo.gr

Στέιλτε μας τα δικά σας μυνήματα και προτάσεις

free counters