Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

powered by Agones.gr (live scores)

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Σύλλογος μεγάλος...

Και εδώ κέρδισε τις εντυπώσεις ο νταμπλούχος Παναθηναικός που απέδειξε πως εκτός από το να κερδίζει αγώνες ξέρει και να γιορτάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο....


    Χτες όλοι μαζί κόσμος,διοίκηση και ποδοσφαιριστές γιόρτασαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου σε μια γιορτή μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα που ίσως παρόμοια της δεν έχει διεξαχθεί.Η οργάνωση ήταν κάτι παραπάνω από προσεγμένη αφήνοντας όλους τους φιλάθλους στο τέλος ευχαριστημένους από όλο αυτό το θέαμα που θα το θυμούνται...μέχρι του χρόνου όπου θα γιορτάσουν το 21!
    Ένα μεγάλο κομμάτι της βραδιάς ήταν το φιλικό ανάμεσα σε πράσινους και άσπρους το οποίο καλύφτηκε από την αποβολή του Μ.Δομάζου στο 42' για ανεξίγητους λόγους...!Είναι σχεδόν σίγουρο πως η ΠΑΕ δεν θα αφήσει να περάσει έτσι αυτό το διαιτητικό λάθος!
    Ο αγώνας έληξε 2-1 υπέρ των πρασίνων.
Πράσινοι (Γκμοχ): Κωνσταντίνου (15' Καρνέζης - 32' Βάντσικ), Αποστολάκης (24' Ταράσης), Καψής (24' Χένρικσεν), Σαριέγκι (24' Γονιός), Σπυρόπουλος (24' Μαυρίδης), Καραγκούνης (24' Γκάμπριελ), Ζάετς (24' Φυλακούρης - 34' Νίνης), Σαραβάκος (24' Νιόπλιας), Αντωνίου (24' Φρατζέσκος), Κατσουράνης (24' Χριστοδουλόπουλος), Πετρόπουλος (24' Βαζέχα).

Ασπροι (Αντωνιάδης): Οικονομόπουλος (15' Τζόρβας- 32' Γκαλίνοβιτς), Βύντρα (24' Μπιέρσμιρ), Σιμάο (24' Πατσιαβούρας), Μαρίνος (24' Σεϊταρίδης), Αθανασόπουλος (24' Δάρλας), Ζιλμπέρτο (24' Μαραγκός), Δομάζος, Ρότσα (24' Μαραγκός), Λιβαθινός (24' Βονόρτας), Λέτο (24' Ρουκάβινα), Σισέ (24' Σαλπιγγίδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

topetalotwnepishmwn@yahoo.gr

Στέιλτε μας τα δικά σας μυνήματα και προτάσεις

free counters