Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

powered by Agones.gr (live scores)

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Όχι Κοζώνη στην ΚΑΕ!

Oι φίλοι της ΑΕΚ άκουσαν σήμερα αυτό, που δεν ήθελαν να ακούσουν. Ο Μπομπ Κοζώνης είπε "όχι" για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΚΑΕ ΑΕΚ. Το... δυσάρεστο γεγονός ανακοίνωσε με την υπογραφή του ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος!

Η ανακοίνωση Φιλίππου: «Σήμερα, 10 Ιουνίου 2010 και ώρα 11:00, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Πεντελικό συνάντηση γνωριμίας μεταξύ του Ιωάννη Φιλίππου και του Χαράλαμπου Κοζώνη.Παρόντες ήταν οι Σωκράτης Λαμπρόπουλος, Μπάμπης Καραμανλής και Χρήστος Παπαδημητρίου. Στη συνάντηση αυτή, ο Χαράλαμπος Κοζώνης δήλωσε ότι δεν έχει ενδιαφέρον για το μπάσκετ της ΑΕΚ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ»

Ακρως ειδησεογραφική η ανακοίνωση-δήλωση του μεγαλομετόχου δεν χρειάζεται επεξηγήσεις. Η συνάντηση κράτησε περίπου μισή ώρα. Ολα έγιναν δηλαδή με συνοπτικές διαδικασίες. Ο κ. Φιλίππου αντελήφθην με το «καλημέρα», ότι ο κ. Κοζώνης πήρε πίσω όσα είχε γράψει στην επιστολή του περί ενδιαφέροντος για την ΚΑΕ και δεν θέλησε να επεκταθεί περισσότερο. «Συμπαθέστατος κύριος ο Κοζώνης». Αυτή ήταν η έκφραση των παρόντων στην συνάντηση, αλλά "δεν ήλθε στην Ελλάδα για την ΑΕΚ". Απορίας άξιον είναι, λοιπόν, για ποιο λόγο εξελίχθηκε σε "σίριαλ" η ιστορία. Σε τι προσδοκούσε ο Χρήστος Παπαδημητρίου, που καλλιεργούσε το κλίμα αισιοδοξίας, συμπαρασύροντας και τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Μπάμπη Καραμανλή; Ο τελευταίος που «τρέχει και δεν φτάνει» πλέον δεν έφτασε στον επιθυμητό στόχο, αλλά δεν φέρει τη βασική ευθύνη για την κατάληξη. Η ΑΕΚ βρίσκεται ξανά στο σημείο μηδέν...
Τhanasis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

topetalotwnepishmwn@yahoo.gr

Στέιλτε μας τα δικά σας μυνήματα και προτάσεις

free counters