Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

powered by Agones.gr (live scores)

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Είναι... τρελοί οι ΑΕΚτζήδες!!!

Τι κι αν η ομάδα δεν μπορεί να κάνει μεγάλες μεταγραφές και περιμένει να πουλήσει για να αγοράσει. Τι κι αν παρακολουθούν καθημερινά παιχνίδια αγοραπωλησίας στους μεγάλους ανταγωνιστές και οι ίδιοι προσπαθούν να... επιβιώσουν με τα λίγα. Τι κι αν η οικονομική κρίση έχει ακουμπήσει όλους τους Ελληνες και όλες τις... τσέπες. Στην κοινωνία της ΑΕΚ υπάρχουν κάποιοι ανένταχτοι, που δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Μέσα σε μία και μόνο ημέρα, ενώ δεν υπήρξε καμία διαφοροποίηση στις συνθήκες που σας περιγράψαμε, έκαναν τους "κιτρινόμαυρους" εκπροσώπους να μη πιστεύουν στα μάτια τους, αγοράζοντας 1.000 εισιτήρια διαρκείας!
Νούμερο απίστευτο ακόμα και για άλλες -πολύ πιο λαμπρές- εποχές. Και όμως, αποτελεί πραγματικότητα για την ΑΕΚ. Αν, μάλιστα, συνυπολογίσει κάποιος πως ο αριθμός των καρτών διαρκείας που έχει διατεθεί έως τώρα αγγίζει (ίσως και ξεπερνά) τις 4.500, τότε γίνεται αντιληπτό πως είναι... τρελοί οι ΑΕΚτζήδες. "Τρελοί" και παθιασμένοι με την ομάδα τους, για χάρη της οποίας δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Αναμφίβολα η χθεσινή κίνηση στα εισιτήρια διαρκείας προκάλεσε ενθουσιασμό στη διοίκηση. Ούτε οι ίδιοι δεν πίστευαν στο κλείσιμο της μέρας το τεράστιο νούμερο που έβγαλε ο κόσμος της ΑΕΚ.
Οπως αποδεικνύεται, ακόμα και υπό αυτές τις άκρως δυσμενείς συνθήκες, οι "κιτρινόμαυροι" πιστοί παραμένουν ο πιο μεγάλος "αιμοδότης" της ομάδας και ο πιο σταθερός χορηγός της. Πέρα από την αδυναμία ή απροθυμία των μετόχων να χρηματοδοτήσουν, ο κόσμος δείχνει πως στηρίζει σταθερά την ομάδα. Αφήνοντας μάλιστα μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας πως όταν κάποια στιγμή γίνουν και κάποιες καλές μεταγραφικές κινήσεις, τότε το σύνολο των καρτών διαρκείας δεν θα παρουσιάζει τεράστια απόκλιση από τα νούμερα των προηγούμενων ετών (17.350 πέρυσι).

Αιτία "εκτόξευσης"
Είναι γεγονός πως το τεράστιο νούμερο στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας κατά τη χθεσινή μέρα ήταν έκπληξη για τους περισσότερους. Ωστόσο, υπάρχει μια βασική αιτία για την απρόσμενη "εκτόξευση" των καρτών από τον κόσμο της ΑΕΚ. Βλέπετε, από χθες άνοιξε ουσιαστικά η διάθεση και οι φίλοι της ΑΕΚ μπορούσαν να επιλέξουν οποιαδήποτε θέση επιθυμούσαν εντός του Ολυμπιακού Σταδίου. Είναι προφανές πως αρκετοί επωφελήθηκαν απ' αυτή την κίνηση και εξασφάλισαν για λογαριασμό τους καλύτερες θέσεις από αυτές που είχαν.
Οπως προέβλεπε το πλάνο της διοίκησης, από τις 3 έως τις 19 Ιουνίου οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας από την περασμένη σεζόν είχαν τη δυνατότητα να ανανεώσουν τις κάρτες τους στις ίδιες θέσεις. Από χθες (έως και το Σάββατο 24 Ιουλίου) συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων. Και προφανώς αυτή η δυνατότητα ήταν η αφορμή για αρκετούς ώστε να σπεύσουν να εξασφαλίσουν θέση στα παιχνίδια της ΑΕΚ για τη νέα περίοδο. Αφήνοντας μάλιστα ελπίδα πως ο αριθμός μπορεί να ανέβει κι άλλο τις επόμενες μέρες.
Thanasis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

topetalotwnepishmwn@yahoo.gr

Στέιλτε μας τα δικά σας μυνήματα και προτάσεις

free counters