Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

powered by Agones.gr (live scores)

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Γυμνή με Μαραντόνα αν πάρει κούπα!

Γυμνή με Μαραντόνα αν πάρει  κούπα! 
Πριν από λίγες ημέρες ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα προέβη σε μία απίστευτη δήλωση, υποστηρίζοντας δημόσια ότι θα τρέξει γυμνός στους δρόμους του Μπουένος Άιρες σε περίπτωση που η Αργεντινή κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, και το εντυπωσιακό είναι πως βρήκε μιμητές που προέρχονται μάλιστα από το ωραίο φύλο...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..


Αυτή μάλιστα που μάζεψε το γάντι το οποίο πέταξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν είναι κάποια τυχαία φίλαθλος αλλά το "καυτό" μοντέλο Λουσιάνα Σαλάσαρ, η οποία έδωσε υπόσχεση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter ότι αν η "αλμπισελέστε" στεφθεί πρωταθλήτρια κόσμου στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής θα... συνοδεύει στο στριπτίζ τον άλλοτε "Πίμπε Ντ'Όρο".
"
"Ντιέγκο, αν πάρει το τρόπαιο η Αργεντινή θα σου κάνω παρέα", έγραψε χαρακτηριστικά στη σελίδα της το σέξι μοντέλο από τη "χώρα του τανγκό", γεγονός που έχει κάνει ήδη πολλούς ουδέτερους φίλους της "στρογγυλής Θεάς" να υποστηρίζουν τα αστέρια του Μαραντόνα στην προσπάθειά τους να ανεβάσουν την εθνική ομάδα της χώρας τους στην κορυφή του κόσμου για 3η φορά στην ιστορία της.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Σαλάσαρ έχει γίνει γνωστή στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό κοινό από τη σχέση που είχε στο πρόσφατο παρελθόν με τον Λιονέλ Μέσι αλλά και από το γεγονός ότι είχε επιλεγεί ως η "μούσα" της Αργεντινής στο προηγούμενο Μουντιάλ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

topetalotwnepishmwn@yahoo.gr

Στέιλτε μας τα δικά σας μυνήματα και προτάσεις

free counters