Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

powered by Agones.gr (live scores)

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Προειδοποίησε με... αφανισμό ο Πιλάβιος τη Λίγκα!

Προβληματισμένος με την ύπαρξη της Σούπερ Λίγκας και της Ένωσης Β-Γ Εθνικής δήλωσε ο Σοφοκλής Πιλάβιος στη δευτερολογία του στη γενική συνέλευσης της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Παράλληλα, απέφυγε να δεσμευτεί για το ποιος θα πάρει τη θέση του Ηρακλή στην περίπτωση που ο «γηραιός» τελικά υποβιβαστεί στη β’ Εθνική...


Συγκεκριμένα, είπε: «Έχω αρχίσει να προβληματίζομαι πολύ με την ύπαρξη της Σούπερ Λίγκας και της Ένωσης Β-Γ Εθνικής. Θα συγκαλέσω το διοικητικό συμβούλιο και θα συζητήσουμε. Πρόκειται για Ενώσεις-μέλη μας που κάνουν πράγματα, τα οποία δεν μας βρίσκουν σύμφωνους». Με τη δήλωσή του αυτή ο πρόεδρος της ΕΠΟ αποκάλυψε ουσιαστικά πως θα θέσει θέμα απορρόφησης των δύο Λιγκών από την ίδια την Ομοσπονδία. Ο ίδιος, πάντως, απέφυγε να πει κάτι παραπάνω.



Από εκεί και πέρα, μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε με την ομιλία του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκου Τζόρτζογλου. Ο ίδιος είπε: «τα ύποπτα ματς έπρεπε να δοθούν στη δημοσιότητα, όπως γίνεται σε όλη την Ευρώπη. Οι φάκελοι της ΟΥΕΦΑ έπρεπε να σταλούν στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ. Ο πειθαρχικός κώδικας το προβλέπει αυτό. Η ποινική δικαιοσύνη θα βγάλει πόρισμα σε τέσσερα χρόνια. Τι θα γίνει σε τέσσερα χρόνια με αυτούς που έχουν έννομο συμφέρον; Δεν έχουμε αυτοδιοίκητο; Εμφανίζεται ιδιοκτήτης ομάδας, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης άλλης ομάδας που πριν από λίγα χρόνια τραγουδούσαν οι οπαδοί της ομάδας εκείνης: “διπλό ημίχρονο, άσο τελικό”. Τι έγινε με την υπόθεση αυτή; Τώρα βλέπουμε άλλο σκάνδαλο από τη Σούπερ Λίγκα που πάει να σώσει τον Λεβαδειακό. Θα το επιτρέψετε αυτό κ. Πιλάβιε; Ο κανονισμός λέει άλλα και σας καλώ να δεσμευτείτε. Εμείς είμαστε η γεννήτρια παραγωγής της βίας με τις αποφάσεις που παίρνουμε. Ούτε στην περίοδο της παράγκας δεν θα αποφάσιζαν ο αγώνας Εθνικός-Ολυμπιακός Βόλου να αλλάξει έδρα και να γίνει στον Βόλο. Ποιος νοήμον άνθρωπος θα πίστευε ότι αυτό το ματς δεν είναι στημένο».


http://www.balla.gr/?v=2&dbt=1&aid=6633

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

topetalotwnepishmwn@yahoo.gr

Στέιλτε μας τα δικά σας μυνήματα και προτάσεις

free counters