Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

powered by Agones.gr (live scores)

Οροι χρήσης του ιστιότουπου

Ο δημιουργός του δικτυακού τόπου, http://topetalotwnepishmwn.blogspot.com προσφέρει τις υπηρεσίες του υπό τους κάτωθι όρους χρήσης τους οποίους ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων του δικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε επίσκεψη/χρήση των σελίδων/υπηρεσιών του topetalotwnepishmwn.blogspot.com μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως:


ΠΡΟΟΙΜΙΟ
Ο ιδιοκτήτης, δημιουργός και δικαιούχος όλων των δικαιωμάτων της δικτυακής πύλης topetalotwnepishmwn.blogspot.com προσφέρει δωρεάν στους επισκέπτες και μέλη της (εφ' εξής "χρήστες") πληθώρα περιεχομένου και υπηρεσιών. Σε όλες τις σελίδες των ενοτήτων και των υπηρεσιών του topetalotwnepishmwn.blogspot.com συμπεριλαμβάνονται και διαφημίσεις κάθε είδους. Ο χρήστης των υπηρεσιών του topetalotwnepishmwn.blogspot.com κατανοεί και αποδέχεται ότι το σύνολο των σελίδων/υπηρεσιών παρέχεται «όπως είναι» και το topetalotwnepishmwn.blogspot.com δεν φέρει καμία ευθύνη σχετικά με την περιορισμένη χρονική διάρκεια, τη διαγραφή, την κακή απόδοση ή την αδυναμία ηλεκτρονικής αποθήκευσης οποιωνδήποτε δεδομένων (data) των χρηστών ή/και οποιουδήποτε περιεχομένου που υποβάλλεται από τους χρήστες.
Οι ήδη παρεχόμενες υπηρεσίες καθώς και οποιεσδήποτε νέες υπηρεσίες συμπεριληφθούν στο topetalotwnepishmwn.blogspot.com διέπονται από τους παρόντες όρους χρήσης, εκτός αν ρητά αναφέρεται κάτι διαφορετικό ή ειδικότερο.  Η χρήση των υπηρεσιών από τους χρήστες του topetalotwnepishmwn.blogspot.com συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων. Για το λόγο αυτό το topetalotwnepishmwn.blogspot.com συνιστά στους χρήστες να διαβάσουν προσεκτικά τα κείμενα που ακολουθούν.

Δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας
Το σύνολο του περιεχομένου του topetalotwnepishmwn.blogspot.com, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, παρεχόμενων υπηρεσιών και γενικά κάθε είδους αρχείων αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, με εξαίρεση τα ρητώς αναγνωρισμένα δικαιώματα τρίτων. Συνεπώς, απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, « φόρτωση ( download ) », μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά η περιληπτικά χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του ιδιοκτήτη του topetalotwnepishmwn.blogspot.com.  Κατ’ εξαίρεση, επιτρέπεται η μεμονωμένη αποθήκευση και αντιγραφή τμημάτων του περιεχομένου σε απλό προσωπικό υπολογιστή για αυστηρά προσωπική χρήση, χωρίς πρόθεση εμπορικής ή άλλης εκμετάλλευσης και πάντα υπό την προυπόθεση της αναγραφής της πηγής προέλευσής του, χωρίς αυτό να σημαίνει καθ’ οιονδήποτε τρόπο παραχώρηση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Ό,τι άλλο περιλαμβάνεται στις ηλεκτρονικές σελίδες του topetalotwnepishmwn.blogspot.com και αποτελεί κατοχυρωμένα σήματα και προιόντα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων ανάγεται στη δική τους σφαίρα ευθύνης και ουδόλως έχει να κάνει με το topetalotwnepishmwn.blogspot.com.


Συνδέσεις (links) προς άλλα sites
Το topetalotwnepishmwn.blogspot.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω « δεσμών », hyperlinks ή διαφημιστικών banner, ούτε εγγυάται τη διαθεσιμότητά τους. Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη / χρήση των δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουμε ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων, όπου και οφείλετε να απευθύνεστε. Η παραπομπή σε άλλους δικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση των χρηστών μας και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί οιαδήποτε μορφής δέσμευση για οποιονδήποτε.

Σχόλια
Ο ιδιοκτήτης του topetalotwnepishmwn.blogspot.com δεν έχει καμία ευθύνη για τα οποιαδήποτε σχόλια αναγράφονται κάτω από κειμένα, ειδήσεις, γραφικά, φωτογραφίες, σχεδιαγραμμάτα, απεικονίσεις(τα προηγούμενα αναφέρονται ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά).Απαγορεύονται ρητά τα υβριστικά σχόλια που προσβάλουν την πνευματική ιδιοκτησία του δημιουργού,ιδιοκτήτη και δικαιούχου του topetalotwnepishmwn.blogspot.com.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
topetalotwnepishmwn@yahoo.gr Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

topetalotwnepishmwn@yahoo.gr

Στέιλτε μας τα δικά σας μυνήματα και προτάσεις