Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

powered by Agones.gr (live scores)

Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Τέταρτο κορυφαίο ντέρμπι


Ως ένα από τα δέκα πιο σημαντικά παιχνίδια την Ευρώπη αυτό το Σαββατοκύριακο, τα οποία θα πρέπει να παρακολουθεί ένας φίλαθλος, είναι το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.
Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα ‘worldsoccerdigest.com’, κατατάσσοντας το ντέρμπι των ‘αιωνίων’ στην τέταρτη θέση των πιο σημαντικών αναμετρήσεων. 

Από τα παιχνίδι στην Ευρώπη αυτό την εβδομάδα, μπροστά από την ‘ελληνική μάχη’ βρίσκονται το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ, Μαρσέιγ-Λιόν και Πόρτο-Μπενφίκα.
 Το ρεπορτάζ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ελλάδα, συχνά καθορίζει τον τίτλο του πρωταθλητή. Αυτό δεν αλλάζει ούτε αυτή την εβδομάδα, αφού με νίκη την Κυριακή ο Παναθηναϊκός μπορεί να βάλει τέλος στις ελπίδες του ‘υπερασπιστή του τίτλου’ (σ.σ. Ολυμπιακός) να τον διατηρήσει στην κατοχή του.
Οι πράσινοι είναι εφτά βαθμούς μπροστά από τους κόκκινους. Μία νίκη δεν θα τελειώσει απλά του νυν πρωταθλητές παρά το ότι απομένουν τρία ακόμα παιχνίδια, αλλά θα καθηλώσει τον ΠΑΟΚ πέντε βαθμούς πίσω, ο οποίος έχει ένα δύσκολο παιχνίδι εναντίον της τέταρτης στη βαθμολογία ΑΕΚ. Για το Τριφύλλι θα είναι ο πρώτος τίτλος μετά το 2004 και θα βάλει τέλος σε ένα σερί πέντε συνεχόμενων πρωταθλημάτων από τον αιώνιο αντίπαλό του». 
                                                                                                                                                     George

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

topetalotwnepishmwn@yahoo.gr

Στέιλτε μας τα δικά σας μυνήματα και προτάσεις

free counters