Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

powered by Agones.gr (live scores)

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Έβαλε γκολ με τα... γεννητικά του όργανα!

 



Στον μαγικό κόσμο της "στρογγυλής Θεάς" έχουμε δει γκολ με 1000+1 τρόπους: με το πόδι, το κεφάλι, το χέρι, το γόνατο, την πλάτη, και όμως υπάρχει ένας τρόπος σκοραρίσματος που σίγουρα δεν τον είχε δει κανείς μέχρι το Σάββατο (27/2).


Ο λόγος που χρησιμοποιείται παρελθοντικός χρόνος είναι πως μία σατυρική γαλλική εκπομπή ξεδίπλωσε όλη τη φαντασία της και έκανε να συμβεί το ακατόρθωτο: ένας παίκτης να δει το σορτσάκι του να πέφτει κατά τη διάρκεια μίας αναμέτρησης και να μην το ανεβάζει, η φάση να συνεχίζεται στην περιοχή των αντιπάλων και εκείνος να βρίσκεται σε θέση βολής για να σκοράρει με τα... γεννητικά του όργανα!

Το φανταστικό αυτό παιχνίδι ήταν ανάμεσα στη Γκρόβιλ και τη Μούφλινς (ομάδες που φυσικά δεν υπάρχουν), με το βίντεο που κατασκευάστηκε να συνεχίζει με ανάλογο χιούμορ: και αυτό γιατί οι παίκτες της ομάδας που δέχτηκε το γκολ δεν έμειναν καθόλου ικανοποιημένοι με την κατακύρωσή του και για να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους κατέβασαν και αυτοί τα σορτσάκια τους προς τον διαιτητή.



Xristoforos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

topetalotwnepishmwn@yahoo.gr

Στέιλτε μας τα δικά σας μυνήματα και προτάσεις

free counters