Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

powered by Agones.gr (live scores)

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

"Υποστήριξη χωρίς ακρότητες"

Ο διεθνής γκολκίπερ κάλεσε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να βοηθήσουν την ομάδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, χωρίς όμως να ξεφύγουν από τα φίλαθλα πλαίσια.
"Έγινε μια προσπάθεια, η οποία δεν καρποφόρησε. Κάναμε μια καλή εμφάνιση, αλλά δεν ήταν να περάσουμε. Τελείωσε το Γιουρόπα Λιγκ για εμάς πλέον, τώρα κοιτάμε τους άλλους στόχους μας".

"Δεν υπάρχει κάτι που δεν θέλω να δω από την πορεία μας στη διοργάνωση. Ακόμα και με τη Σταντάρ που δεν είχαμε τύχη, προσπαθήσαμε. Στη Ρώμη ήμασταν φανταστικοί, αλλά είχαμε τύχη. Σήμερα κάναμε πολλές φάσεις, αλλά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε ένα γκολ που θα έγερνε τη πλάστιγγα υπέρ μας".

"Θέλει προσοχή το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, γιατί και στον πρώτο γύρο είχαμε μεγάλες προσδοκίες. Όλοι περίμεναν να νικήσουμε άνετα, αλλά χάσαμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ώστε να μην επαναλάβουμε το ίδιο λάθος".

"Στα λόγια είναι εύκολο, το δύσκολο είναι η πράξη. Πρέπει να νικήσουμε τον Ολυμπιακό στο γήπεδο. Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο. Με τη φωνή του να μας βοηθήσει, αλλά να μην έχουμε ακρότητες".
                                                                                                                                          George

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

topetalotwnepishmwn@yahoo.gr

Στέιλτε μας τα δικά σας μυνήματα και προτάσεις

free counters