Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

powered by Agones.gr (live scores)

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΓΛΥΚΟ ΦΙΝΑΛΕ..ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΚΡΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Πάντα η τελευταία γεύση αν είναι γλυκιά είναι... γλυκιά. Δεν αλλάζει αυτό. Είναι μια γλυκιά τελευταία γεύση. Δεν μας έδωσε η ΑΕΚ ότι μας χρωστούσε για ότι τραβήξαμε όλη την χρονιά. Ή μάλλον τα δύο τελευταία χρόνια. Αλλά ήταν ωραία. Η τρίτη θέση που πήρε τελικά η ΑΕΚ μέσω των πλέι οφ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά είναι η... τελευταία. Την κάνει όμως λίγο καλύτερη το ότι ο ΟΣΦΠ είναι πέμπτος. Και δεν είναι τυχαία πέμπτος. Η ΑΕΚ τον αποτελείωσε. Η ΑΕΚ τον έκανε πέμπτο. Αυτό μόνο αρκεί από το χθεσινό παιχνίδι. Ενα παιχνίδι περίεργο με τις ελλείψεις των δύο ομάδων να συμπληρώνουν μια πλήρη ομάδα. Ενα κανονικό ρόστερ.

  Η ΑΕΚ νίκησε δίκαια. Θα έπρεπε να νικήσει και ευκολότερα. Αλλά ήταν φανερό ότι παρότι ήταν πολύ καλύτερη σαν ομάδα, απέναντι σε έναν ΟΣΦΠ που αν δεν τον ξέραμε τόσα χρόνια ποιος ήταν μέχρι που θα τον λυπόμουν, την λύγιζε το άγχος. Ευτυχώς δεν την κατέστρεψε στο τέλος, αφού στα τελευταία πέντε λεπτά όλοι περίμεναν το σφύριγμα της λήξης πίσω από την σέντρα και έτσια έβαλαν τον ΟΣΦΠ μέσα στην περιοχή του Σάχα. Εκεί που ο ΟΣΦΠ θα μπορούσε να απειλείσει με τους πολλούς ψηλούς. Και απείλησε. Ευτυχώς ο Σάχα ήταν ψυχάρα εκεί στο τέλος. Δεν αντέχει μεγάλη κριτική στο παιχνίδι. Μου άρεσε η ψυχή όλων των παικτών. Από τον Κωστάκη που έβαλε το γκολ με... τύφλωση και μετά βγήκε χτυπημένος από την αγκωνιά έγκλημα του Μήτρογλου μέχρι τον Σκόκο που έπεφτε παντού και έκανε τάκλιν. Ολα πήγαν καλά. Δεν έγινε και τίποτα από τα φοβερά και τρομερά που περίμεναν πολλοί, ο ΟΣΦΠ σαλπάρει για Ισλανδία και καλό καλοκαίρι. Σίγουρα η χρονιά ήταν αποτυχημένη αλλά την γλυκιά γεύση του τέλους δεν την χαρίζω. Aς δώσουμε κι εμείς μια ευχή. Ας χαμογελάσουμε λίγο. Για όσο προλάβουμε γιατί οι προγραμματικές δηλώσεις του ηχείου του Παππά και κυρίως οι... αρχηγικές δηλώσεις του ίδιου του Παππά αλλά και το... μεγαλόπνοο πλάνο με Ελληνες που θα ιδρώνουν, και κατά σύμπτωση δεν θα... κοστίζουν, αντί για τους... αδιάφορους ξένους δεν ακούν τον προπονητή, και κατά σύμπτωση πιάνουν... κάλη τιμή.
Τhanasis



YΓ:
1)Η ζημιά που έχει υποστεί ο Κώστας Μανωλάς μετά την δολοφονική και ατιμώρητη αγκωνιά του Κώστα Μήτρογλου στο χθεσινό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό είναι πολύ μεγάλη… Μάλιστα, θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση!Γιατί κάτι ακούστηκε για την χθεσινή διατησία...

2)ΣΤΗΝ… ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΗN ΤΕΦΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

topetalotwnepishmwn@yahoo.gr

Στέιλτε μας τα δικά σας μυνήματα και προτάσεις

free counters