Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

powered by Agones.gr (live scores)

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

ΑΠΛΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΕΝΑ "ΟΠΛΑΚΙ"..

Τελειωμό δεν έχουν τα επικριτικά σχόλια που δέχεται ο Αντριάνο. Μετά τις φωτό που έδειχναν τον Βραζιλιάνο επιθετικό μεθυσμένο, την ασυνέπεια στις προπονήσεις της Φλαμένγκο και τον καυγά με τον Βάγκνερ Λοβ για μια γυναίκα προστέθηκε ένας ακόμη λόγος για να


στρέψει τα φώτα πάνω του δεχόμενος αρνητική κριτική...
Αυτή τη φορά η εφημερίδα «Ο Dia» του Ρίο ντε Τζανέιρο έβγαλε στην δημοσιότητα την Δευτέρα, φωτογραφίες του Βραζιλιάνου επιθετικού παρέα με ένα άλλο άτομο να κρατάνε πολυβόλα (αριστερά) .Ο Βραζιλιάνος επιθετικός σχημάτισε επίσης με τα χέρια του το σήμα της « Comando Vermelho» (CV) που είναι η μεγαλύτερη συμμορία εμπόρων ναρκωτικών στο Ρίο!

Ο μάνατζερ του «Αυτοκράτορα» Ζιλμάρ Ρινάλντι ,υπερασπίστηκε τον παίκτη, λέγοντας ότι ήταν απλά ένα αστείο με έναν φίλο του και ότι τα όπλα δεν είναι αληθινά αλλά σαν αυτά που χρησιμοποιούνται στο paintball ενώ πρόσθεσε: «Yπάρχουν άνθρωποι που θέλουν λεφτά και να κάνουν κακό στον Αντριάνο».

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός που έχει συμφωνήσει με τη Ρόμα καλείται τη Δευτέρα να παρουσιαστεί σε αστυνομικό τμήμα του Ρίο.
πηγή:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

topetalotwnepishmwn@yahoo.gr

Στέιλτε μας τα δικά σας μυνήματα και προτάσεις

free counters