Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

powered by Agones.gr (live scores)

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΝΙΚΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ...ΑΛΛΙΩΣ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ!!!


Μετά από εννέα αγώνες ο ΠΑΟΚ του Σάντος κατάφερε να νικήσει στην ΑΕΚ. Στον μοναδικό αγώνα που δεν τον... ενδιέφερε. Η ΑΕΚ βρήκε τον ΠΑΟΚ αδιάφορο στην Τούμπα, ούτε ο ίδιος ο ΠΑΟΚ δεν τυο περίμενε αυτό, και δεν κατάφερε να πάρει ούτε ισοπαλία. Ολα τα αποτελέσματα στην Τούμπα είναι φυσιολογικά. Ομως εγώ βλέπω αφύσικο να

θέλει η ΑΕΚ σε ένα γήπεδο που κάθε χρόνο νικάει την νίκη απέναντι σε έναν αδιάφορο ΠΑΟΚ και να μην παίρνει ούτε την ισοπαλία έστω για την τιμή των όπλων. Και για την αποφυγή της τελευταίας θέσης ακόμη και με ισοπαλία με τον ΟΣΦΠ. Αλλά μην συζητάμε και για αυτό το αποτέλεσμα. Την ισοπαλία δηλαδή με τον πεθαμένο, τον εγκατελειμένο από όλους, ακόμη κι από τους διαιτητές, ΟΣΦΠ. Η ΑΕΚ έχει ακόμη μία ευκαιρία. Την τελευταία, στον τελευταίο αγώνα. Να νικήσει τον ΟΣΦΠ, να βγει δεύτερη στα πλέι οφ, να πάρει το καλό εισιτήριο να στείλει τον ΟΣΦΠ στο... Καζαχστάν Ιούλιο μήνα. Ιδίως αν έχει νικήσει κι ο Αρης τον ΠΑΟΚ τότε την... Πέμπτη ο ΟΣΦΠ θα αρχίσει προετοιμασία. Εκτός αν την αρχίσουν τα παιδιά μας. Ολα ή τίποτα θα είναι το παιχνίδι της Τετάρτης. Ας τα πάρουν έστω και στο τελευταίο εννενηντάλεπτο μιας χρονιάς - δράμα..
  Οσον αφορά το χθεσινό όλα κρίθηκαν σε εκείνο το δίλεπτο. Ο Σκόκο έχασε το πέναλτι που κέρδισε, ο Μουσλίμοβιτς έβαλε το γκολ σε μια φάση που δεν θα υπήρχε ποτε αν ο... επόπτης έτρωγε λίγο ψαράκι. Ελπίζω να μην σταθεί κανείς από την ΑΕΚ σε αυτό για να εξηγήσει το ότι η ΑΕΚ για μια ακόμη φορά δεν πήρε ένα παιχνίδι που ήθελε και δεν δημιούργησε πάλι πάνω από τρεις ευκαιρίες. Τέλος πάντων. Ετσι κι αλλιώς η χρόνια ήταν ένα δράμα. Επειδή όμως υπάρχουν κι άλλοι τραγικοί σαν τον ΟΣΦΠ και ο Αρης του χαμηλότερου βεληνεκούς η ΑΕΚ έχει ακόμη μια ευκαιρία να βγει... τρίτη. Αν δεν έμενε τέταρτος ή πέμπτος ο ΠΣΦΠ δεν θα έχει καν γούστο. Τώρα έχει λίγο. Ελπίζω αυτό να πετύχουν. Και περισσότερο ελπίζω όταν το κάνουν να μην νομίζουν ότι... πέτυχαν.
Πρώτα ο προπονητής που στις τέσσερις σαιζόν που ήρθε στην ΑΕΚ μετά το... διάλειμα στον πειραιά η καλύτερη θέση που έχει πάρει είναι η τρίτη. Την πρώτη σαιζόν. Οταν έφυγε άφησε την ομάδα πέμπτη και πέρυσι και φέτος μαζί του η ΑΕΚ τερμάτισε τέταρτη. Και βέβαια δεν έπαιξε μπάλα όπως είχε παίξει τουλάχιστον το 2002-2003 από ένα σημείο και μετά. Δεν μένει στην ΑΕΚ επειδή πέτυχε αλλά επειδή είναι αυτός που είναι. Φανταχτερό όνομα και η καλύτερη ασπίδα για οποιαδήποτε ιδιοκτησία και διοίκηση όχι μόνο λόγω ονόματος αλλά και επειδή μονίμως η παρουσία του είναι ένα πολύ καλό θέμα συζήτησης και διαφωνίας μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ που δεν βλέπουν πέρα από αυτόν. Πρέπει να δράσει μόνο σαν προπονητής και να αποδείξει ότι δεν είναι ο προπονητής της τέταρτης θέσης. Απλά. Να κάνει αυτά που μπορεί με την διοίκηση που υπάρχει και με τους παίκτες που θα έχει. Και αυτά που θα κάνει πρέπει να είναι πολλά περισσότερα από όσα έκανε τα δύο τελευταία χρόνια. Μην ακούμε όμως πάλι δικαιολογίες αν, χτύπα ξύλο, του χρόνου έχουμε μία από τα ίδια. Οτι φταίνε οι παίκτες και η διοίκηση. Γιατί με αυτή την διοίκηση έκανε την δήλωση "εγώ δεν φεύγω" και τους παίκτες αυτός θα τους έχει διαλέξει ή εγκρίνει. Αν δεν του κάνουν μπορεί απλά να πάρει το καπελάκι του και να φύγει. Εκτός αν το μόνο που τον νοιάζει είναι να είναι στην ΑΕΚ περιμένωντας το θαύμα που θα κάνει τους πάντες να τον αγαπήσουν ξανά.Κατά τα άλλα νικήστε τους πεθαμένους και τα ξαναλέμε από Πέμπτη...πάω να διαβάσω!!!

Thanasis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

topetalotwnepishmwn@yahoo.gr

Στέιλτε μας τα δικά σας μυνήματα και προτάσεις

free counters